Ont i huvudet

2012-10-30 @ 12:22:12
Usch, jag sover fortfarande sjukt dålig och har ont i huvudet som fan idag :( stackars mig.. Ska gå hem och lägga mig i ett bad efter jobbet! Och damsuga... Finns det något tråkigare än att damsuga?? Jag tror inte det, det finns inget som gör mig så förbannad som att stå och damsuga USCH! fast det måste ju tyvärr göras hehe. 
 
Hade skiiiiiiiiiiiiiiiiiitkul i fredags! Vi shoppade, åt och gick ut och skrattade halvt ihjäl oss, R måste trott att vi va utvecklingsstörda när snälla han kom och hämtade oss kl 3 i fredags natt efter krogen haha men kul var det :) Sen i lördags så hade vi lite städdag och i söndags så hade jag en bruda-ur-dag och åkte och fikade först med Ylva, sen blev det lunch med Zandra och sen åkte jag till solna och klippte av mig allt hår och fixade naglarna hos Catta :) Helt perfekt helg faktiskt, känns verkligen som att jag behövde den. Sen har R varit ledig tills idag och faktiskt varit hemma större delen av tiden så vi har kunnat bråka och mysa ifred :)
 
Men nu längtar jag hem till bad och säng GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP Fast det är några timmar kvar  dessvärre :(
 
 
SSSSSSSSNART ÄR DET JUL!!!
 

Suck..

2012-10-26 @ 13:59:14
Den här veckan har verkligen varit lång och jag vill bara sluta nuuuuuuuu! Ska bli så skönt med helg! Jag och R ska storstäda hemma tänkte vi så att vi slipper den huvudvärken i några dagar iaf hehe.. Vi är mästare på att stöka ner...Hans skit som han stökar ner stör mig OTROLIGT mycket och mitt skit som jag stökar ner stör honom OTROLIGT mycket haha men nu får det fan bli ändring på det, har som sagt gjort upp ett städschema och nu när vi äntligen är klara med all målning, möbelinköp och har burit ner all skit som ska ner i källaren så får vi se till att bli bättre på att hålla i ordning hemma, för så kul är det inte att städa och jag TÅL INTE när det är stökigt, jag får huvudvärk asså....
 
Ikväll ska jag ju också UT för en gångs skull, ska bli sjukt kul :) Sist vi var ute så skrattade vi så mycket så att jag hade träningsvärk i magen och ont i kinderna dagen efter haha :) Neo blir hämtad av sin faster på dagis och sen hämtar jag honom i stan imorgon på eftermiddagen, sen får vi se om vi åker över med honom till mormor och morfar då han längtar efter dom, dom har ju varit bortresta i en månad men vi får se :) Ska verkligen bli skönt och inte stressa bort till dagis direkt efter jobbet utan gå och möta upp en kompis, shoppa lite, äta lite och sånt :) Mammor är också människor och kan behöva lite frihet ibland även om dom flesta inte tycker det.
 

God morgon!

2012-10-26 @ 09:00:29
Fick ett sms imorse av Lollo där det stod att det inte blir att ha på sig höga klackar ikväll när vi ska gå ut, hur tänker hon nu? Tänkte jag. Hon frågade om jag hade tittat ut idag "nej." svarade jag och drog täcker över huvudet... Och jag som gått och undrat när det är okej att ta på sig vinterjackan i år. Den frågan fick jag ju svar på imorse iaf.... R var av någon konstig anledning vaken imorse när jag skulle gå upp "är det bara för att du vill skjutsa  mig till jobbet?" frågade jag. R svarade "ja absolut" med en märklig sarkastisk min i fejset. Men han ser ju å andra sidan alltid ut så, så "vad bra!" svarade jag glatt och skuttade ut i köket och gjorde kaffe.
 
Sen ropade jag på Neo och hörde hur han kastade sig under täcket för att jag skulle tro att han fortfarande sover så han slipper gå upp (för en gångs skull) "nähä, tänkte bara att du kanske ville veta att det är snö ute" viskade jag försiktigt varpå han flög upp ur sängen och vrålade "SNÖ!?!?!" hahaha! När vi kom ut så utbrast han "oj vad vackert med snö!" Visste inte att han visste vad vackert betydde ens haha <3
 
Anywho, Hade riktigt skön ensamtid igår efter att Neo gått och lagt sig, gjorde en riktigt mysig middag och låg i soffan och kollade på tv (!) innan jag gick och la mig (i tid!!!) Så jag har faktiskt haft en normal natts sömn, vilket var OTROLIGT skönt och efterlängtat! 
 
Nu ska jag gå och kissa för sjunde gången idag och hämta mer kaffe :)
 
 
Kvalitetstid med mig själv <3 
 
 
Trötta morgonälsklingar <3

Är så sjukt trött idag...

2012-10-25 @ 13:24:10
Igår satte vi ihop det sista hemma och nu är det verkligen nästan klart! Any day now! Gick och la mig typ halv elva men kunde som vanligt inte somna men när jag väl gjort det så vaknade Neo och skulle bråka.. Asså jag orkar verkligen inte gå upp fler nätter nu! R tog iaf hand om det igår så jag kunde få ligga kvar i sängen men hörde ju ändå Neos trotsskrik mot R så kunde inte somna på huuur länge som helst, sen blev jag ändå väckt av R kl 5 av någon anledning, avrför han bestämde sig för att väcka mig då vet jag inte... kanske var i sömnen.. Anywho, det var ingen idé att försöka somna om eftersom att vi skulle ha morgonmöte kl halv 7 (!?) på jobbet så det var bara att gå upp, och Neo va på sitt VÄRSTA g´humör så vi blev såååå osams så det finns inte. När han blir på det där humöret får jag bara lust att ta körkort fort som fan, hyra en bil bara för att kunna hoppa ut i farten, jag blir så trött! Snart är det helg iaf så då kanske man får vila lite iaf, är ju inte lika mycket att göra hemma iaf. Imorn är det AW men Lollo, det ska bli sjukt kul, jag som ALDRIG går ut jag längtar! Fast det blir helt alkoholfritt så jag slipper huvudvärken imorn så jag orkar städa hehe. 
 
Och just det, till min stora förvåning så hade R gjort mat när jag kom hem igår,köttfärsbiffar :) Han kan! Tänkte att jag skulle påminna honom om att det är hans tur men ville se om han gjorde det ändå och det gjorde han så jag var mer än nöjd :) Ni anar inte hur skönt det är att få mat lagad till sig när man kommer hem från jobbet istället för att det ALLTID ska vara jag, nu är det slut på det iaf och det U P P S K A T T A S ! ! ! Hehe
 
Nää back to work!!
 
 

Nu vill jag gå hem

2012-10-24 @ 16:43:51
Vi gjorde ju ett städschema hemma för någon vecka sen som inte riktigt har följts av någon av oss förutom när det gäller R´s matlagardagar! Han har aldrig stått i ett kök innan och jag har försökt att lära honom en del, han gillar det inte men han är duktigare än vad han vill erkänna. Så några gånger han har faktiskt lagat mat nu och eftersom att han är ledig vissa vardagar när jag jobbar så får han vackert ställa sig och laga mat till mig då (Hans tur!) Och idag är det hans tur :) Det är så OTROLIGT skönt att slippa det ibland, bara komma hem och få äta direkt :) 
 
Tänkte vara kul och lägga upp en bild på det men jag hade ingen här så få rgöra det en annan gång. Som sagt det uppskattas inte riktigt av båda parter men det är rättvisst och det är det som räknas :)
 
Men NU vill jag gå hem och bli serverad!
 
 

Jag har tänkt

2012-10-24 @ 13:12:36
Har tänkt på att det känns som att alla killar som är homofober även har dåligt med respekt gentemot kvinnor. Tillfällighet eller sammanhang? Har aldrig förstått det där med att ogilla homosexuella, vad spelar det för roll om vissa är det eller inte? Stört.
 
Aja det var bara en tanke jag hade på vägen till jobbet imorse haha
 
Är sjukt trött idag och har varit det hela veckan, sover sjukt dåligt/knappt något alls. Har liksom för mycket att göra hela tiden. Fast man kan ju tycka att jag borde somna lättare eftersom att jag håller igång så länge varje dag men neeeeej tydligen inte. Snart är iaf allt klart hemma och det ska bli så jääävla skönt att som resten av familjen få ta det lugnt och sätta sig ner, fast jag har ju alla andra sysslor också eftersom att jag är kvinna (ja jag är bitter) Har haft stora funderingar på att säga upp mig från jobbet för att jag inte orkar hålla efter alla hemma och samtidigt jobba och vara mamma, R säger att jag inte får det men vem fan är han att bestämma när han gör allt för att motarbeta mig. Är så sjukt trött på mitt liv så det finns inte, varför blir det alltid såhär? Varför älskar man en person som får en att tappa all ork och självkänsla? Det va iofs inte meningen att det skulle bli så, i början var ju allt bra och jag var så glad att jag träffat en snäll kille som är tvärtemot Neos pappa där man fick stå ut med både psykisk och fysisk misshandel varje dag. R är fortfarande tusen miljoner gånger bättre (såklart), han är ingen psykopat och han har hjärtat på rätt ställe men han är som en 13åring.. Lat, ego och respektlös på en nivå som sänker mig totalt. Alla mina vänner tycker att jag ska göra slut. Känns jävligt tråkigt faktiskt, det är ju ingen lösning och det är en lösning jag vill hitta, vi har haft varandra så länge nu och att älska någon som älskar en tillbaka är inget som jag tycker att man ska slänga iväg utan kamp. Usch känns som att allt i mitt liv handlar om gnäll just nu men jag vet inte vart jag ska ta vägen. Antar att jag gör som vanligt när jag mår såhär piss, klipper av mig håret. kanske ska passa på att färga det också när jag ändå håller på.. Fixa naglarna och köpa skor haha, små förändringar känns trots allt som en klen tröst när man vill ha stora förändringar men det är alltid nåt. Får se när håret ryker, lär bli i helgen :) Urbrudning på hög nivå!
 

Sovit 3 timmar

2012-10-11 @ 10:00:52
Usch vilken helvetesnatt.. Bråk hela jävla natten, varför kan inte kärlek komma naturligt? Varför ska det behöva vara svårt att ge mer än vad man tar. Borde inte kärlek vara enklast av allt.. Hatar HATAR mitt liv just nu, ingenting känns bra längre och jag har helt tappat vem jag är och blivit någon jag inte vill vara. Vill ta det viktigaste, lämna telefonen hemma och bara dra och gömma mig någonstans, frågan är bara vart.. Är jag inte hemma så har jag ingenstans att ta vägen vilken känns jävligt kefft för hemma är fortfarande inte hemma. Längtar tillbaka till tiden då jag var glad, vacker och positiv. Vart tog jag vägen? Skeppet sjunker...


Behöver bli ekonomiskt oberoende

2012-10-10 @ 10:25:32
Måste hitta en ny man som tjänar dubbelt så mycket (minst så att jag kan sluta jobba och få den fritid och sömn som jag förtjänar! (sorry Robban! inte för att jag tror att du skulle få för dig att läsa min blogg men i fall att så sorry!) Eller kvinna för den delen, det kanske är dags att söka lyckan hos en kvinna istället eftersom att en man tydligen inte kan tillfredställa mina behov. Jag och hon skulle kunna vandra hand i hand, alldeles lyckliga på ikea och titta på möbler tillsammans. Så om det finns någon rik och snygg kvinna där ute som vill dejta mig, ring! OBS du ska helst se ut som 18.
 
Appropå, jag va faktiskt på ikea igår med Neo, haha han älskar att åka dit och är sjukt entusiastisk över att titta på alla möbler som man kan köpa, älskade unge! 
 
Börjar bli fint hemma nu men det är fortfarande så mycket som behövs göras, det är så himla svårt när man jobbar heltid, har en unge på heltid och en pojkvän som vägrar lyfta ett finger för att hjälpa till, skulle verkligen vilja sluta jobba så att jag kan inreda klart vårt hem och vara mamma och flickvän. Fast jag trivs ju på jobbet och skulle omöjligt klara av alla räkningarna utan lön. Men man kan ju få drömma, för det där med att gifta sig rik har jag fått glömma eftersom att jag blev kär i en mindre rik man, sen så vill jag ju inte gifta mig heller så jag gick vidare med mitt liv. En fråga till er som läser, hur faaan får man sin kille att vilja hjälpa till? Min kille hjälper inte till med någontng, eller han betalar halva hyran och hälften av gemensamma räkningar men inte med sånt som behöver göras hemma, typ matlagning, städning, tvätt eller renovering. Inte särskilt kul och vi glider längre och längre ifrån varandra för varje dag som går, känns som att ha två barn :/ Kan man få killar att hjälpa till? Eller är att skaffa flickvän det enda svaret? För det kan bli problematiskt det med eftersom att jag inte är bi.. 
Tacksam för svar...
 

&quot;Vibratorn alla pratar om&quot;

2012-10-10 @ 10:23:26
Sitter och kollar runt lite på aftonbladet när jag ser en rätt udda reklambild. Det är en bild på massa dildos och texten "vibratorn som alla pratar om" och "fantastiskt" !?!? Alltså eehm men vadå som alla pratar om? Vem fan pratar om dildos på det sättet? Gör alla det så kanske jag ska sätta mig på lunchrasten på måndag och fråga någon kollega om hon (eller han för den delen) använt någon fantastisk vibrator på senaste tiden? Eller om den kanske bara var sådär? Hahaha! Om den bara var sådär så kan jag ju tipsa om den här hahaha jag dör!
 
 
 

Såklart

2012-10-05 @ 16:48:53
Nu är Neo sjuk också.. Tycker så synd om honom men det här kommer bli en helvetes helg! Han är inge vidare snäll när han är sjuk... Det är såklart ingen men jag är fortfarande sjuk och har grymt ont i huvudet så det är tufft :/ Såna här dagar önskar jag att vi hade hemhjälp. Dags att bli rik så att man kan få vara sjuk ifred och få bli lite jävla ompysslad!
 
 
 
Hm av någon jävla anledning så går det inte att vända bilden rätt. Stackars älsklingen <3

JA till böneutrop i Sverige!

2012-10-05 @ 15:02:12
Ett självklart ja för min del. Man ska väl få tro på vad man vill i vilken del av världen som helst? Om böneutrop är en del av vissa människors tro, varför ska något stå ivägen för det? Varför vill man förstöra för folk på det sättet? Varför ha man ens såna hatiska tankar?? Och jag tror knappast att böneutropet i fittja kommer köras 5 gånger om dagen varje dag så högt så att skåningarna blir hörselskadade. Jag förstår verkligen inte varör folk är så egoistiska. Jag har läst en hel del kommentarer om detta på facebook där dom flesta skriver att invandrarna ska vara tacksamma för det dom fått (?!) Alltså.... För det första så får invandrare fingret av majoriteten av alla svenskar när dom kommer hit för att få hjälp och deras barn får inte alls samma förutsättningar som svenska barn när det gäller t.ex skola och bostad. Nu ska vi inte gå in på det men vad är det för skillnad på "dom" och "oss". DESSUTOM så finns det faktiskt svenska muslimer om vi nu ska vara såna. Hur man än ser ut och vart man än kommer ifrån så har ALLA rätt till sin tro.
Fuck allt rashatande, vi har bara en värld och folk borde koncentrera sig på sina egna liv istället för andras.
 
 
 
 
 
 
Jag är inte muslim, jag är inte troende alls. Eller jo, jag tror på karma, kärlek och på att sköta mina egna fucking business!
 
PEACE! <3
 

Och jusste!

2012-10-05 @ 09:54:01
Vad fan gör man när man har köpt ett par skor som absolut inte passar och man vill byta men inte har kvar kvittot??? Så sjuuuuuuuukt irriterande! Jag som ALLTID sparar på kvitton, vare sig dom är från ica eller vadfansomfakkinghelst! Men jag har letat igenom varenda påse, ficka, väska som finns i den här lägenheten men jag kan verkligen inte hitta det!? Kan man byta ändå, har ju kvar både lådan och påsen från affären så dom ser ju att jag köpt det från dom, kan ju även visa kontoutdrag där ser dom att jag betalat hos dom... Inte som att jag vill ha pengar tillbaka eller så utan jag vill bara ha en eller två storlekar större... Men jag vet inte man kanske måste ha kvitto ändå, jag får panik.. Någon som vet? Skitballeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Suck...

2012-10-05 @ 09:35:20
Så mycket för att låtsasjobba på jobbet.. 5 minuter efter att jag skrivit det så kom både chefen och hon som jag är assistent åt och sa åt mig att gå hem för att jag hade "glansiga ögon, jättestora påsar under ögonen och helt rödflammig i ansiktet" Gå hem nu! Jahopp, bara att packa ihop.. Sen började helvetet, jag kom hem och då hade jag fett med feber så jag gick och la mig och vaknade upp sjukare än någon som ni någonsin sett jättesjuk på tv, ja så sjuk! Så jag har legat och ojjat mig och tyckt synd om mig själv i flera dagar nu :/ jättekefft verkligen. Igår fyllde min R år och trots min fruktansvärda influensaliknande monsterförkylning från helvetet så tänkte jag göra frukost åt honom. Blev så trött mitt i frukostlagandet så jag fick gå och lägga mig och sova middag en timme haha men jag fick iaf klart allt innan han vaknade och såhär blev det, han blev glad :)
 
 
Sen förljde jag och Neo med honom till jobbet och satt i lastbilen hela natten, eller jag och Neo sov såklart men det va mysigt :) Neo tycker att det är skitspännande att åka lastbil opch han skröt för alla sina dagiskompisar när R dök upp på dagis i sina arbetskläder och vi sa att vi ska åka lastbil haha <3 
 
Det va typ mina senaste dagar. Mår lite bättre idag men känner mig fortfarande halvt döende så det blir soffhäng hela dagen  idag med, bestämde mig för att passa på att ha Neo hemma idag också då så att vi kan mysa extra mycket tillsammans den här helgen :) Och imorn kommer Rs mamma, eller hon ärä här nu men hon ville äta middag med oss men som vanligt verkar det som att jag får sitta hemma själv eftersom att det aldrig finns någon barnvakt :( lite trisst då hon bor på gotland och vi sällan träffar henne. Skithelger, jag hatar dom verkligen, jobbar hellre än att sitta ensam hemma varje helg! Okej Neo är hemma men han somnar ju halv 8.. Nu blev jag på dåligt humör.. hej..

Dödssjuk - Ingen lek

2012-10-02 @ 12:05:19
Shoo... Sitter på jobbet och låtsas jobba.. Helt sjukt vad jag känner mig sliten idag. Är sjuk, förkyld eller nåt och Neo har vaknat typ 4 gånger inatt och en gång kissade han i sängen så jag och R fick gå upp och duscha barn och byta sängkläder mitt i natten.. Inte så kul för Neo, han va jätteledsen :( vet inte varför, han brukar sova bra men han har gråtit varje natt sen i lördags. Kan det bero på jobbiga minnen från en viss person han nyss träffat? Jag vet inte. Jobbigt iaf. 
 
Så den här mamman är iaf sjukt trött, antagligen mest för att jag är förkyld, tog en ipren imorse när ja kom till jobbet och febern kom men jag vettifan om det hjälpte för jag känner mig heeeeeeeeeelt sänkt :( Stackars stackars STACKARS mig. Faktiskt.. Sitter och försöker äta lite frukt men har så jeffla ont i halsen så det går inte att äta. Sjukt typiskt. Aja slut på gnäll.
 
Jag och R har ÄNTLIGEN röjt ur klädförrådet och fixat iordning så vi kunde få plats med mer skit i källaren, har ju lite nya möbler på ikea som kommer om nån vecka som måste få plats :D Jag har problem, stora problem.. Kan liksom inte sluta köpa möbler, starkaste beroendet jag nånsin haft... R hatar det haha, jag får inte köpa nåt mer nu.. Jaja det börjar bli fint iaf :) Nu ska bara en vägg målas i v-rummet och vi väntar på ikealeverans, sen ska jag nog vara nöjd ett tag :) Lägger upp bilder när det är klart :D
 
Nu måste jag ta mig samman, hämta en alvedon och få lite jobb gjort innan jag hamnar efter här. Sho!
 
 
 
Älskade lilla gullunge, visst är han söt :) Bilden är från i somras när vi tog honom till grönan, lyckligaste dagen i en 3-årings liv  <3

RSS 2.0