Sommar <3

2010-03-30 @ 13:07:26
Jag blir så himla glad över all positiv respons som jag har fått över den här bloggen! taack <3 <3 ni är guld värda.
Men hörrni! sommaren är snart här!! Vad är det första ni tänker på när solen tittar fram? För mig är det klänningar, fina högklackade skor, grillning, solglasögon,  att jag inte skulle gått upp inatt för att värma en pizza....Och bikini!! Hör folk från alla håll prata om att komma i form inför sommaren 2010, själv har jag börjat sola solarium lite då och då, och tänker absolut börja med situps vilken dag som helst nu :p Tycker jämt att det känns som att man har så mycket att förbereda inför sommaren, sola (innan solen ens kommit fram), träna, inhandla nya kläder och solglasögon, väskor. Sen ska man klippa sig, hjälpa solen på traven och "solbleka" håret innan solen ens tittat fram och massa annat. Haha det är inte lätt, men vad man har börjat längta nu! Tänk alla uteserveringar som öppnar alla kvällar med grillning, promenader i soluppgången...Jag är inte byggd för vinter!
Men vad är bäst? värmen eller det faktum att alla klär av sig sina tröjor :p Jaaajaa snart är sommaren här iaf









Men nu måste ni hjälpa mig hära lite ;) Rösta på min bikini hehe, bara för sommarens och saken skull ;)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!





BadBoys!!

2010-03-25 @ 20:13:52

Mmmm...

Mysteriet med badboys..

Varför är det så hett med badboys? Är det för att man alltid kan ha det man inte kan få? Eller är det för att människan söker sig till problem att försöka lösa eller är det helt enkelt bara för att dom är så jääävla snygga? Attytyden kanske? Jag menar dom vet ju oftast precis vad dom ska säga till en eller hur. Sen är det ju faktiskt så att om man är tillräckligt snygg så kommer man undan med nästan vad som helst. Fast sen finns det ju badboys som kanske inte är snyggast i hela världen men ändå lyckas krossa hjärtan på rutin, vad är det då? charm? Eller är det någon slags konstig instinkt? Tusen frågor som jag tror att många kvinnor frågar sig ofta. Men man  vet ju själv att det är de där nonchalanta svinet som beter sig hur illa som helst som man ändå fortsätter att tråna efter, har jag fel? Sen så finns det ju faktiskt badboys som ändå behandlar tjejer med respekt fast kanske andra som skit, hamnar i bråk och problem å sånt. Man vill inte ha såna men ändå så vill man ha dom så mycket!! Nej jag kommer nog iaf aldrig sluta att tråna efter badboys, även om man vet att dom är just det BAD boys...Even though i know you´re no good for me, it´s at risk i´ll take for the chemistry...







Riiing då!!

2010-03-23 @ 20:35:16
Det är bara fler och fler som läser detta, vad glad jag blir! :) Nu gäller det bara att hitta något att skriva om som kan vara intressant att läsa om, ja jag vet inte. Folk får gärna komma med förslag, sålänge gör jag väl det som jag gör bäst, snacka skit om killar hehehe.

Jo förstår ni nu har jag kommit på nya saker att irritera mig på och det är killar som tjatar om att man ska ses men sedan inte hör av sig! HUR IRRITERANDE ÄR INTE DET LIKSOM?! jo galet irriterande.
Jag fick ett samtal imorse av en tjejkompis angående just detta, en kille som hon pratar med hade frågat om dom kunde ses men sen bara struntat i det. Vad är det för stil? Då behöver man ju inte fråga liksom.


När jag var ute för ett tag sen så var det en kille som började stöta på mig, tyckte först bara att han var jobbig och för påträngande och han gav sig inte utan tjatade om mitt nummer hur länge som helt, till slut så gav ja mig och sa att han kunde få höra av sig och han skulle ringa dagen efter så vi kunde fika. Tror ni att han hörde av sig? Självklart inte. Eller jo typ tre veckor senare, då hade man ju glömt hur han såg ut och vem han va..I alla fall, under tiden som man tror att dom ska ringa så blir man ju helt galen på att vänta! hundra tankar går genom huvudet "fick han rätt nummer?, sa jag nåt konstigt?, var ja snyggare när han var full?, slog han vad med sina kompisar eller nåt?" Ja och liknande saker haha. Killar anar verkligen inte vad som försegår i en tjejs huvud. Innerst inne så blir nog den hårdaste tjejen utåt en osäker liten flicka innombords när de kommer till lång väntan i samband med utdelat nr. Inte lätt, skärp er killar! Nu tänker säkert många "men varför hör inte du av dig istället?" Jo man har väl fler än en gång kommit till den punkten då man inte kan hålla sig och slänger desperat iväg ett sms "har du glömt mig?" Men då får man ju genast höra att han inte får sitt space, att man är tjatig, efterhängsen och gud vet vad...Jag hör aldrig av mig till killar längre, tänker att vill dom höras så hör dom av sig. Och så är det oftast :D


När slutade män att vara män?

2010-03-22 @ 20:06:35
Det är en sak som jag har tänkt väldigt mycket på den senaste tiden, killar blir bara tjejigare och tjejigare! missförstå mig rätt nu det är ju inget fel på oss, vi är vackrast i världen men det finns ju inget mer avtändande än killar som beter sig som små skolflickor. Ringer hundra ggr om dagen, frågar vem man är med hela tiden och om man är lite upptagen så är man otrogen. Och det är ju inte bara svartsjuka jag pratar om utan deras fåfänga! Brukade det inte vara så att det var tjejerna som tog hundra år på sig att göra sig redo för att gå ut? och brular det inte vara vi som alltid kollar oss i spegeln en sista gång när vi går ut (eller så fort vi får chansen) men nu är det tydligen killarnas nya grej, dom fixar håret i all oändlighet, dom fixar naglarna, solar solarium, bantar, tränar, dyra hudkrämer hit och dit och vissa till och med sminkar sig?! VAD HAR HÄNT?? Nej män ska vara män och kvinnor ska vara kvinnor, i alla fall i min värld sen får andra göra vad dom vill, men det är så jag känner.



Och vad hände egentligen med att män betalar för maten? eller att dom håller upp dörrar, skickar blommor, lånar ut sin jacka när det är kallt. Har allt sånt slutat att existera?  Nej nu är jag så trött på alla mesiga pojkar, jag vill ha en riktig man annars så får det vara! Guys, shape up!


Hallå där!

2010-03-22 @ 13:37:49
Sitter hemma och har precis storstädat och rensat ur min byrå, skönt! Det är riktigt skönt att kunna hinna med sånt nu när kiddow går på dagis och så. Sen så skulle jag ringa på ett jobb där jag har hört att dom behöver timmisar men jag fick inget svar :/ lämnade ett halvpinsamt meddelande på telefonsvararen istället så får väl se om dom ringer upp, ja vet inte om ja skulle gjort de :p Sen ringde jag även Farsta stadsdelsförvaltning för att höra om dom kunde hjälpa mig med försörjningsstöd men dom sa att eftersom att jag pluggar så får jag ingen hjälp utan måste ta ett studielån om jag vill ha några pengar.. Lite irriterande, vi behöver ju verkligen pengar för jag är pank men jag vill ju inte behöva skuldsätta mig för livet för de, ja ja får väl hoppas på att jag får ett jobb snart. Fast vi klarar oss alltid :d det ser jag självklart till!


Du får mig att gå<3
Du får mig att gå

Hemmagjord pizza!

2010-03-21 @ 17:19:48
Inte ens den fetaste italienaren skulle gjort en godare pizza än vad jag just gjort;) Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och äter den och kollar på The Hills, ibland ler livet mot en:)
Idag har det verklgen varit en slapp dag, har bara tagit det lugnt och städat lite såklart :P Fast kiddow har inte varit världens snällaste, bara busat å vägrat äta sin middag. Det är inte alltid lätt och roligt att vara ensam med en liten. Men oftast såklart :D Älskar ju den där lilla ungen över allt annat <3  Men imorn blir det dagis för honom och jag ska ringa på ett jobb.. så nervös inför det, hoppas hoppas hoppas....

 
                       Efter :)

Dont you just love it?

2010-03-21 @ 14:01:30

Jag bara älskar att vara tjej just nu, att vara jag.

Jag har börjat skämma bort mig själv så det kanske är därför :P Börjat fixa naglarna, aniktsmask, sola 2 ggr i veckan. Ska klippa mig och tona håret i veckan också. Man måste faktiskt ta hand om sig själv, man lever bara en gång och man har bara en kropp. Om inte du älskar dig själv vem ska då göra det?


RSS 2.0