Vad gör vi? Nu kör vi! ;)

2010-06-23 @ 21:58:58
Sitter i soffan och glor på tv, borde packa men det vore inte likt mig att inte vänta till sista sekunden så jag glömmer massa saker.
Lyckades försova mig idag så kiddow fick vara hemma med mig, vi åkte in till stan och mötte en kompis, käkade lite kines/sushibuffé hehe varför bestämma sig, right? Sen satte vi oss i solen i nån park och åt glass :D Det bästa med barn är att när man köper varsin glass åt sig själv å ungen och han knappt orkar äta en halv så fick jag två hehehe :P
Drog sen hem för att packa men det var för tråkigt så jag gav upp, fixade lite mat, victor kom hit, kiddow härjade och jag är helt slut. Vet inte hur jag ska orka packa resten, borde börjat tidigare....Men som sagt det vore alldeles för olikt mig.
Aja vad gör vi? Nu kör vi! ;) Right kiddow?


Igår

2010-06-22 @ 17:56:49

Hej

Det blev ingen bio på en helgdag det blev krogrunda på en måndag. Vi hade så sjukt roligt!
Mötte upp lite tjejer och vi åt middag och så, fnissade ni vet sen så skulle vi ta EN dricka på Dovas...Där inne träffar vi på Celanis killkompisar och dom var ett helt gäng med en plan, planen gick ut på att ta en dricka på olika ställen hela kvällen haha med tidspress, det blev väl ungefär sju olika ställen för oss innan vi slutligen hamnade på en sightseeingbåt nånstans inne i stan hehe, galen kväll men sjukt roliga och trevliga människor och det var faktiskt värt att må som jag gjorde imorse hehe. Underbara Magda och Zandra passade kiddow igår och tog han till dagis imorse och det var faktiskt riktigt skönt att göra nånting själv :) Men ikväll blir det myskväll med plutten som vanligt och det känns riktigt bra det med :D

Orkar inte skriva mer just nu, ska bada kiddow

Puss!


Måndag

2010-06-21 @ 12:12:57
Yo quiero bailar toda la noche baila baila bailando va baila baila bailando hey!
Hehe kiddow dansar som en galning när han hör den :P Lite roligt att han äntligen börjar lära sig spanska, jag kan ju inte mycket men han lär sig när vi är hos mormor :)
Idag är han på dagis för första gången på två veckor, jag har ju inte kunnat gå dit med honom när jag legat sjuk :( Han verkade jätteglad över att få leka med dom andra barnen igen <3



Visste ni föresten att jag har slutat röka? (igen) Eller jag har bara hållt mig i 2 veckor än så länge men för en gångs skull så är jag inte sugen och det känns ganska bra. Hehe men får se hur länge det håller i sig den här gången, förra gången var det nån månad eller så....Aja idag är det måndag, brukar vara min dag men idag så känns det inte alls så och jag vill bara gräva ner mig någonstans, ligga i koma ett par veckor. Kanske behöver semester? Ska iaf bli skönt att åka till gotland på torsdag, få komma bort lite från min sunkiga lägenhet och få umgås med familjen, ska få träffa alla mina syskon :) Nej nu ska jag plantera om min blomma, ni vet den jag hittade, den är döende, ska försöka rädda stackaren sen ska jag ta itu med att slänga soporna på balkonen. Har lagt dom där när jag varit sjuk eftersom ja inte kunde gå ut men det har blivit lite för mycket och jag känner mig äcklig haha.

xoxo ;)


Idagrå

2010-06-20 @ 13:32:02
Jag måste ju säga att top model är över. Dom visar fortfarande skiten på tv men fattar tydligen inte att det var okej att göra ett par säsonger men efter typ 13 säsonger så får det väl fan räcka?! Det händer aldrig något nytt, intrigerna är domsamma och tjejerna ser likadana ut. Förstå att erat program gått i pension

Så då har jag fått avreagera mig på det.

Såg föresten Sex and the city 2 härom veckan, jag tyckte att den var skitbra! Ettan va lite halvdan, tyckte att dom överspelade den på någon sätt och och karaktärena var inte demsamma som i serien. Det är ju trots allt pga serien som man vill se filmen.. Iaf i tvåan så var deras karaktärer mer typiska och så som man känner igen dom, t.o.m lite överdrivet men jag tyckte det bara var roligare, mycket humor, mycket lyx och mycket mode. Carrie var sitt veliga, dramatiska jag. Samantha var mer översexuell än hon brukar :P Mirandra försöker som vanligt att få jobbet och vardagen att gå ihop och söta Charlotte inser att hennes dröm om den perfekta familjen inte alltid är så enkel att leva upp till. Riktigt kul film, alla tjejer borde se den :)

Jag har alltid sagt att man inte ska gå på bio på helger för då ska man festa, bio är mer vardag. Jag har ändrat mig. Det är jättemysigt att fixa till sig, möta tjejerna, äta något och sen gå på bio :) önskar jag kunde göra sånt lite oftare, eller det kan jag ju men jag gillar inte att skaffa barnvakt bara för att roa mig, känns inte rättvist mot kiddow, känns bättre att göra det när det verkligen behövs som när jag jobbar eller är sjuk. Fast nu har jag inte gjort något för mig själv på en månad och börjar bli lite halvbitter för det är jag inte van vid.. Fast kiddows å min relation är ju viktigast och vi har kul och mysigt tillsammans <3 Men kanske får unna mig en bio eller utekväll någon dag när vi har varit på gotland, hör av sig den som är på ;)

XOXO


F*ck like a pornstar

2010-06-17 @ 21:54:30
Älskling kom du? Nej men det gör inget jag gör det bättre själv sen när du har gått ändå...

S E X

Haha oooh hett ämne va. Sitter och pratar med Jannike om sex och vi har lyckats konstatera att killar som har varit i längre förhållanden oftast är mycket bättre i sängen än players, vilket kan vara ganska förståligt, jag menar en kille som har haft flickvän under en längre tid bryr sig nog mer om vad tjejen gillar och anstränger sig hårdare för att lära sig. Jag menar hur ofta släpper tjejer till när dom varit i förhållande i ett tag? Antagligen oftare om killen vet vad han gör iaf. Men en kille som aldrig stadgar sig och har nya tjejer hit och dit har väl ingen riktig anledning att vara lyhörd och ta åt sig om vad tjejer gillar.
 
Tycker killar borde vara mer lyhörda. Visst tjejer kanske borde bli bättre på att berätta vad dom gillar men helt seriöst, ska vi behöva rita en karta och ge er en kompass så kan vi ju för fan lika gärna göra jobbet själva.

Men vad är det som gör en tjej bra i sängen? Man hör aldrig killar prata om det. "Jo dom ska va tighta" säger vissa killar (intelligent sagt...) Är tjejer mer lyhörda eller är killar helt enkelt så tacksamma när dom får till det så allt blir bra eller är det för att killen gör det mesta jobbet? Antagligen det sistnämda, därför det är så höga krav på killarna, men de e ju ni som har det som står ut :P

Sen är det faktiskt så att många tjejer inte kommer under själva samlaget, inte för att vara elaka jag lovar, utan för att allas kroppar inte funkar så helt enkelt. Men det är inte hela världen, vi gillar ju sex ändå :)

Det sista jag vill tillägga är att: Killar, det spelar ingen roll hur hårt och ofta ni trycker på hissknappen, hissen kommer inte fortare för det ;)


Nu skriver hon igen..

2010-06-16 @ 22:14:40
Uuusch nu har jag varit cpsjuk i en vecka, legat i sängen typ hela tiden, hur jobbigt som helst. Ibland är det inte lätt att vara ensamstående mamma, hur sjuk man än är och hur mycke feber man än har så måste man ta sig upp och ta hand om sin lilla. Men igår kväll och idag så har jag fått hjälp med barnvakt så nu börjar jag faktiskt må bättre. Skönt! Vi ska ju fira midsommar med familjen på gotland och vill så gärna vara frisk nog att kunna dansa med kiddow runt midsommarstången. Mys!

Hahahaha jag bjuder på denna


Beavis och Butthead har spenderat tre nätter hos mig för dom behövde nånstans att sova, ni som sett baksmällan vet hur jag kände mig när jag gick upp imorse och såg min stackars lägenhet, så min första dag på benen gick åt till att städa, det var kul..Men det är ju inte hela världen, dom är ju trots allt Beavis och Butthead :P



Hehe det var allt för den här gången för nu ska jag umgås med Älskade Jannike som jag tvingade hit från gotland idag :) Vi har en hel del att ta igen


RSS 2.0