Oj herregud

2011-09-23 @ 12:13:46
Inte nog med att mitt nya jobb består av massa nytt tänkande, idag har jag även behövt räkna. Jag är en sån som alltid fått halva poäng på matteproven för att jag tänkt rätt men svaren har blivit fel för att jag har räknat baklänges, det är jag expert på (inte så svårt att vara expert på att räkna fel när matte är totalt ologiskt! Men ändå..) Fast tydligen så hade jag gjort rätt iaf när chefen kollade igenom mitt arbete så det var ju bra. Skäms lite över min oförmåga att förstå saker (det mesta) Känner mig så otroligt dum nästan hela tiden. Och inte fan blir det bättre när folk frågar mig vad det är jag jobbar med "ööh ekonomi?" Jaha vad har du för arbetsuppgifter då Stephanie? "öööh ekonomiska saker?" Bra svar.
Nej det mesta är faktiskt väldigt pinsamt just nu men jag hoppas att jag kommer in i det snart iaf. Känns som att jag har börjat fatta lite av vad jag håller på med nu iaf.
Typ kontera, debetera, kreditera, fakturera. Vet knappt vad det betyder men väldigt mycket era är det ju iaf som ni ser. Nu kanske jag låter lite negativ men det är bara för att jag blir frustrerad över att jag inte är en matematisk naturbegåvning som fattar allt utan förklaring, vill helst kunna ALLT igår. Så fungerar det ju dessvärre inte men TROTS dessa bekymmer så är jag sjukt glad över att ha fått chansen att jobba på ekonomin ett tag fram över och jag skulle aldrig förlåta mig sj om jag inte gav 100 % här.
Men det gör jag verkligen för det är skitkul. Går upp extra tidigt nu för att piggna till i huvudet innan jag kommer fram sen går jag och lägger mig mellan 7-8 för att vara pigg dagen efter.
Känner mig enormt osocial just nu men det bryr jag mig inte om faktiskt, antar att mina närmsta förstår att det är 100 % fokus på nya jobbet PLUS 100% fokus på kidd (som alltid) så det är ju 200 % konstant fokus. Känns bra. Jahaa Stephanie hur har du då tid att sitta och blogga??? Jo jag täcker receptionen igen, så jag passar på. Nu är det snart lunch och jag ska äta min ogoda wok jag försökte göra igår, inte ok. Aja puss



Ja det där med karaktär va ju inte riktigt min grej iaf..

2011-09-22 @ 20:42:07
Kände mig sjukt duktig idag med den där jag-röker-inte-på-ett-tag-grejen, hoppade över mina raster för att inte fresta mig själv, tog kortare lunchrast och tittade bort från cigaretterna i mataffären. Men till slut så sprack det och jag blev så upprörd så gotlänskan kom tillbaka och DÅ har det gått för långt! Så när Cisse helt oväntat kom och våldgästade mig (<3) Så bestämde jag mig för att pausen va över och jag har numera gått över från tillfällig icke-rökare till kedjerökare, som tur är så lämnade hon cigg till mig så jag överlever natten.. Karaktär var det ja.. Men jag höll faktiskt på att slå sönder en skåplucka i köket och så det där med gotlänskan.. Inte okej.
Nu är det dags att gå och lägga sig igen, ska kolla på sista Harry Potter filmen med ett halvt paket glass och en tub chokladsås i sängen asnice, imorn blir det äntligen helg, det gillar vi! Ska nog bara slappa med kidd och åka hem till mormor och leka med henne, det blir mysigt, har inte träffat henne på hundra år. Ungefär.
Aja pussinatti <3

Heeeeeeeeeeeeeej :)

2011-09-22 @ 11:57:19
Skulle haft lunch nu egentligen, är mongovrålhungrig. Men den ena som ska sitta i repan vabbar så då fick jag hoppa in och täcka så att den andra i repan kan få ta sin lunch, det gör ju ingenting eftersom jag kan detta utan och innan men det jobbiga är att hon och jag har lunch samtidigt MEN hon har diabetes och måste äta på sina tider så då får jag skjuta fram min lunch en timme. Jaja det är en värdslig sak :)
Är egentligen mest besviken över att jag glömde mina tuggummin vid mitt skrivbord (får inte lämna repan obemannad för att hämta dom)
Och då undrar ju alla såklart varför tuggummin är så viktigt idag eftersom Stephanie inte tuggar sånt i vanliga fall JO MEN DET SKA JAG TALA OM! Det känns bra helt enkelt.
Nä men jag har inte rökt sen igår på lunchen. Skippade eftermiddags-rast-ciggen på jobbet och sen struntade jag i efter-jobbet-ciggen och då tänkte jag när jag stod längst fram i kassan på hemköp att "det här gick ju bra, jag ser hur länge det funkar att låta bli att röka!" Hittills måste jag säga att det har funkat rätt bra men jag har fått hoppa över min rast för att inte bli frestad att gå och köpa cigg.. Jag säger INTE att jag har slutat röka, utan detta är bara ett litet test för att se om jag ens är kapabel till det. För det skulle ju vara så skönt att vara rökfri, även om jag älskar att röka typ mest i hela världen. Men det är DYRT! (50 jävla spänn för ett paket? På min tid kostade det 36 spänn!) Men värst av allt så luktar det så jävla äckligt, jag skäms över att jag alltid stinker rök, USCH! Kläderna stinker, andedräkten stinker, väskan stinker, händerna stinker, bläääää DET hatar jag verkligen!

Så idag luktar jag gott :) Plus att jag duschat och det vet man ju att det är inte varje dag som det händer höhöhö!


Kiddow har fått en ny dagisfröken, ännu en människa som förvånas över hans ständigt glada humör och hans hysteriska skratt haha, älskade unge så jävla söt :) Hon verkade iaf jättetrevlig och Kidd verkade gilla henne så det känns bra. Är så jävla trött på alla satans vikarier som kommer och går och inte fan bryr dom sig om ungarna heller.. Usch på dom med

Tror inte att jag har något mer att dela med mig av för tillfället men det kommer väl :)

Puss på er <3


Titta det jätteregnar!

2011-09-22 @ 07:54:41
Haha kiddows uttryck när vi kom utanför porten imorse :P Sötnöt.

Tänkte att jag skulle hinna skriva lite innan jag börjar men det gör jag inte så puss <3

Glömde mobilen hemma..

2011-09-21 @ 11:25:16
Kom på det när jag var halvvägs till dagis imorse och hade jag gått tillbaka så hade det blivit för stressigt att lämna kiddow på dagis så jag sket i den :) Tänkte bara meddela det, nu är det lunchalajnen - Köttbullar med kantarellsås wawwaweewa!! Puss!

Lösenordsskyddad yttrandefrihet.

2011-09-20 @ 20:21:20
Kände att min blogg ska få vara lösenordsskyddad ett tag efter ett väldigt upprört samtal idag.. Kanske lika bra, för så många läsare förlorar jag inte på det :p Och den viktigaste bloggläsaren har såklart mitt lösen.
Idag var första dagen på nya jobbet, det känns helt stört att lilla jag har ett eget skrivbord, anknytning, häftapparat å hela köret. Känns underbart och så jävla skitläskigt på samma gång. För bara ett par år sen så ringde jag och sa upp mig från jobbet 3 minuter innan jag skulle ha mitt pass för att jag hade försovit mig igen och inte pallade gå dit. Idag är jag den som alltid kommer minst tio minuter tidigare till jobbet, vare sig jag är sjuk med feber eller döende i lepra och dylikt. På ett sätt känns det inte som att jag förtjänar det här jobbet, för alla andra har suttit i flera år och pluggat för att hamna där jag är medans jag själv gick ca en halv termin, utan att faktiskt gå på lektionerna.. Fast och andra sidan så harjag kämpat och gett mitt allt sen jag började arbeta för Prime (bemanningsföretaget) Och jag har arbetat mig upp från botten (typ dela ut flyers) Jag har alltid varit trevlig och visat framfötterna och tagit på mig så mycket jobb jag kunnat, trots att det inte varit mina arbetsuppgifter och lönen inte är mycket att hänga i julgranen. Men jag är iaf glad och jag hoppas verkligen att jag fixar detta och att alla blir nöjda med mig, annars dör jag. Det vore ju synd.
Jag har ont i magen, har haft det i flera dagar, mår illa och sånt fast ändå är jag hungrig hela tiden. Och trött.. Skulle kunna sova en vecka känns det som, tror min kropp gör allt vad den kan för att inte bli sjuk, och sånt uppskattar jag, tycker det är jättekamratligt! Därför jag sover så mycket hela tiden och det ska jag dessutom göra nu med, så pussinatti <3

Lilla gumman...

2011-09-19 @ 18:23:58
Tänk att du är så satans feg att du måste sitta och ljuga ihop historier om mig... Tänk att du är så jävla FEG att du låter det gå ut över små oskyldiga barn... Jag tycker synd om din dotter och jag tycker synd om dig. Slut ljug ihop historier om mig och ta dig en titt i spegeln, är det inte dags att ta tag i sig själv när man har barn och börja tänka på hur man beter sig och på vad man för över till sitt barn. Hoppas du växer upp.. Hoppas inte för din skull, snarare för din dotter som forfarande bara är en bebis men hon kommer också växa upp och vänta du bara tills hennes pappa gör illa henne också för du kan väl omöjligt tro på att du kan ändra honom?? Låt mig bara vara, jag låter er vara.
Jag vet att du läser och jag hoppas att du tar åt dig.
Ingen ska få skada min bebis sålänge jag lever, mamma älskar dig!
Och jag kommer aldrig ge upp. Krokbenen ni fäller får mig bara att skratta för det är bara så jävla patetiskt. Peace

Skön helg!

2011-09-19 @ 11:03:52
Har haft världens underbaraste helg och inte gjort ett shit!! Så jävla skönt att bara hänga hemma med kiddow och göra absolut ingenting, har bara städat och lekt och legat i soffan med filt och kaffe och kollat på barnprogram hehe, mypys. Är galet utvilad, det behövdes verkligen!
Fick iofs besök igår av underbara "pojkvännen" som kom med pizza, sen filmmys med en annan kompis. Det råkade bli lite sent igår och det känns inte som att jag har sovit något alls men är ändå utvilad och galet pigg :) Idag blir det lunch med en skåning, ikväll blir det mongomöte och sen kanske middag med Virre? Beror nog på hurvida jag lagar mat eller inte haha fast det lär jag ju göra :) Känns som att det är mycket att göra just nu så jag är helt uppe i varv men det passar mig som dampmänniska:p Imorgon börjar jag som ekonomiassistent på POINT och det ska bli så jääävla roligt!! Hoppas bara att det går bra och att jag lär mig jobbet så fort som möjligt, är sjukt exalterad! Nog om min almenacka, jobba bör man annars dör man.

Puss nu <3


Jag slapp svälta ihjäl

2011-09-16 @ 13:11:53
Fick låna pengar av jobbet, oerhört kamratligt måste jag säga. Bra jobb!
Är det förresten någon som vet numret till 112? Tänkte att det vore bra att ha
Hahahaha gud så kul.

Åt på Sandys, satans vad gott det är! Beställde en meny och killen i kassan frågade mig om jag ville ha chips, äpple eller kakor varav jag spärrade uppögonen, började fnittra och dreggla och titta mot kakorna, fick fram ett dovt "kakaaah"
Han bara skrattade åt mig, men jag fick min kakka iaf, dock så har jag inte ätit den än för jag blev så satans mätt.
Egentligen är jag ingen kakmänniska alls men på senaste tiden s har jag varit så hungrig hela tiden och sugen på allat som har med kaka, bulle, SOCKER att göra. Lätt hänt.

Ja där har vi ett helt inlägg om min lunch, framförallt kakan jag köpte.. Spännande va??

Idag är det äääääääntligen fredag och jag funderar på att flytta in tv-spelet i sovrummet och bara ligga och spela och äta godis hela natten, åh gud vad mysigt det lät (jag kom nyss på idén!)

Nu sitter jag och sneglar på kakan igen.. Ska nog äta lite på den i alla fall...
Hejdå..



Åh snygga stavfel jag gjort såg jag nu hahah ajjah!

Senil

2011-09-16 @ 08:49:17

Tja.

Alltså jag blir så trött på mig själv. Skulle in på pressbyrån och köpa den obligatoriska kaffen som jag behöver för att överleva dagen. Går fram till kassan och upptäcker att jag glömt plånboken hemma (!?) För er som inte vet det så tar man ju kaffe först där och betalar sen, så det blev ju minst sagt lite pinsamt... Som tur är så känner dom igen mig där eftersom jag går dit varje dag så jag fick krita den.. Still awkward...
Att planka på tunnelbanan är ju ingen konst men att finta konduktören på tvärbanan är det lite mer stil i att göra (jag lyckades).
Nu sitter jag här på jobbet och undrar hur det ska gå med lunchen, för som vanligt så var jag inte smart nog att göra lunchlåda (SUCK!) Vad är framförhållning?

Med detta vill jag egentligen bara säga att jag hoppas att folk förstår hur otroligt synd det är om mig idag! Fast å andra sidan så har jag ätit lite väl mycket på senaste så det är nog bara bra för mig att ta en pause från det men HUR KUL är det? Nej skärpning Stephanie i fortsättningen. Du är definitionen av dum, ta dig samman

God morgon förresten <3


Jaha

2011-09-15 @ 15:37:32
Är själv idag i en reception där det egentligen ska vara två pers, imorse var det helt galet många saker att göra på en gång och jag skulle nog behövt dela upp mig i 7 personer minst.. Sen kom Cisse och matade mig. Det var tevligt. Men nu är det så lite att göra så att jag har sutit i någon timme eller två och ritat ett monster på en post-it lapp... Ni kan ju tänka er hur lite man har att göra då... Har redan läst alla nyheter som finns att läsa och alla bloggar jag kunnat hitta. Typ. Sen så kom jag på att jag faktiskt har en egen blogg att skriva i men jag har så lite att göra att fantasin tryter och det enda jag får fram nu är detta meningslösa inlägg om min dag. Kul va?

Problem har uppstått och jag har blivit tillsagd att inte släppa ifrån mig kiddow i helgen, så det blir att ställa in planer som ändå inte var gjorde och ha en myshelg emma med ungen. Fan vad skönt! Faktiskt. Det känns så jävla tråkigt att inte få ha honom på helgen när man varit och jobbat en hel vecka, för vi hinner ju knappt ses om dagarna :( 

Aja det var nog allt för tillfället...

Puss <3

 

Talking smooth and play by the rules like a lady..

2011-09-14 @ 14:37:25
..Kiss every man while you still can like a lady..

Jag har tänkt.
Kommer aldrig bli lika needy som en kille, satans vad dom kan vara patetiska, inte undra på att alla tjejer faller för sviniga killar haha. Jag älskar assholes och det kommer jag nog alltid göra.

Säg att du har annat för dig så vill jag inget annat än att vara med dig
Säg att du älskar någon annan och du är den enda i hela världen som jag vill vara med
Säg att du inte älskar mig och jag älskar dig

Säg att du vill träffa mig, då ska jag nog hem och mata katten
Säg att jag är den enda för dig, du är redan dumpad
Säg att du älskar mig, jag är lesbisk...

Hur gör folk som har förhållanden egentligen? Hur lyckas dom? Vad är det för fel på dom?

Jag tror ändå på kärleken och den där balansen som man måste hitta för att kunna leva ihop med en annan människa men finns det verkligen någon för alla? jag menar om det finns flera för vissa så är det väl fysiskt omöjligt att det finns någon för alla?? Hajjar ni vad jag vrålar om nu då?

Nä om man skulle ta och sköta sitt jobb istället för att diskutera helt oviktiga saker i min blogg

Puss <3


ElektroPop!!

2011-09-14 @ 08:46:54
Brorsan vi kör!!

Fiffan, pigg idag! Jävlar vad skönt! Sen så ska Catta<3 hämta Kiddow på dagis så jag slipper stressa, vilket uppskattas enormt! Både av mig som snart har magsår och av kiddow som får åka bil, han va helt överlycklig igår när Catta skulle hämta bilbarnstolen och vi talade om för honom att hon skulle hämta honom imorn och att han skulle få åka bil :) Söta barn.

Idag är det 4 år sen som jag och Kiddows pappa träffades för första gången, kommer ihåg det som om det vore igår.. Vad kära och dumma vi var :) Satan vad skönt att det är över och att jag är fri!! Men det är ändå ett speciellt datum för mig då det datumet får mig att tänka på graviditeten (även om jag blev gravid ett halvår senare) Och det var liksom på den här dagen för 4 år sedan som mitt nya liv startade, allt som hände efter det datumet har fått mig hit där jag är nu. Är nöjd med hur mycket jag har lyckats med, från botten mot toppen. Och vart fan skulle jag varit idag om jag inte fått kiddow? på gatan? död? Det är vad jag tror iaf :) Så grattis till mig som människa och mamma. Älskar vårt liv och min underbara son <3

På återseende Puss! <3


God morgon för fan

2011-09-14 @ 06:30:35
Helt stört att jag sitter och bloggar kl: 06.19..
Fast vad som är ännu mer stört är att jag inte har försovit mig idag och faktiskt är vaken!
Sitter och lyssnar på VÄRLDENS BÄSTA låt, trodde all bra musik redan var skriven men så var det visst inte
Labyrint – Tribulations Aaah helt underbar!! Den får mig att bli kär i ingenting för att den e så skön!
Egentligen borde jag klä på mig nu och dricka sånt där kaffe men jag kom precis ut ur duschen och det är så satans kallt så jag pallar inte röra mig. Men ska iaf sluta att skriva ingenting här och leta lite lägenheter (Ingen som har en 3a lr 4a att byta mot en tvåa??) Snart dags att bege sig mot jobbet och hoppas på att den kommunala trafiken går som den ska.. suck.. Aja vi kanske hörs senare idag eller om nåt halvår som vanligt.
Puss sålänge! <3

Rika barn leka bäst.

2011-09-13 @ 16:06:11
Hatar när det händer. Ni vet veckan efter löning som man vrider och vänder på den där sista 50-lappen, sen så blir det att ta med nudlar till jobbet som man kan ha till lunch, mmmmm kartong med kycklingsmak!
Men jag har det bra jag som kan äta resterna som min son kastar på golvet, likt en svulten varg kastar jag mig efter makaronerna som flyger från hans talrik den 24e varje månad. Överdriver jag nu? Kanske lite..

Men faaan vad tråkigt det är att vara fattig! Och jag har ju den här mentaliteten "Oj skit också, snart pank och det är veckor kvar till löning. Äh då kan ja lika gärna bränna resten redan nu"
Fler som tänker som jag? Förhoppningsvis inte..
Men det gäller ju att hinna handla grejer innan pengarna tar slut, har jag rätt?
Sen hatar jag när folk som vet att man inte har så bra med pengar som t.ex dagis kommer med kommentarer som "Kiddow skulle behöva nya gummistövlar, jag tror lidl säljer några som ser okej ut och är billiga..."
Aaah hell no!? Vi köpte dom dyraste och snyggaste vi kunde hitta ist.. Kanske lite onödigt men vad fan lite stolthet har man ju, dessutom så blev kiddow jättenöjd och säger att stövlarna är fina...

Det här med pengar är alltidi något som hänger i luften och det är inte svårt att veta vem som har mest pengar, det har dom som gnäller mest över hur fattiga dom är.. "Åååh guuud jag är så fattig, hajja att jag bara har 4 tusen att äta för den här månaden buhuuu för min nya dator kostade 12000 buhuuu och jag slösade för mycket pengar när jag va i thailand i en månad aaah stackars mig, jag har det så svårt" Stackars dig.. Jag skulle kalla en månad då det finns 4 tusen spänn över efter  räkningarna är betalda, en riktigt bra månad! Nästan så man gråter lite...
Kommer ihåg ett tag när jag inte hade så mycket pengar (eller någonstans att bo för den delen) då fick jag helt enkelt leva på studiebidraget på 1050 kr i månaden, ja plus pant och sånt såklart men det gick, jag åt varje dag (nästan) Hehe klart att man gick ner i vikt och det var fan inte kul men jag överlevde och det bevisar egentligen hur jävla bortskämda dom flesta är.. Enligt min mening iaf... Tror jag snöar iväg igen..
Aja point beeing, jag är pank igen, fett klantigt, när fan lär man sig???

Puss <3

Tänkte att jag skulle vara rolig och skriva ett inlägg...

2011-09-13 @ 12:42:17
Vet dock inte vad jag ska skriva om.. Jag undrar varför i helvete jag fortfarande har läsare när jag inte skrivit på hundra år? Vad vill ni??? Haha nää <3

Skriver dels för att min nya fru sa åt mig att skärpa till mig och dels för att jag har så fruktansvärt jävla tråkigt på jobbet idag, har inget att göra :) Synd å klaga på det egentligen men man blir ju så satans seg av att inte göra något..

Kanske borde uppdatera om vad som hänt i mitt liv på senaste. Hm.. Ingenting? Jobbar lite då och då fast nu lite mer ett tag, ska börja som ekonomiassistent på ett stort företag, har redan jobbat där lite då och då under året men då har jag suttit i receptionen så det ska bli skitkul! Att jobba med ekonomi är ju något som jag verkligen vill göra!
Just jävlar, sen blev jag utslängd från skolan också (!) Dom kom helt plötsligt på att jag var för gammal (!!) för att gå kvar så jag fick inte avsluta mitt sista år som jag blivit lovad... Taskigt va? Men men, otur och bakslag är ju ändå min grej så vad fan..
Kiddow växer så det knakar och han har börjat prata jättebra, det är skitkul. Han har börjat bli extremt mammig också, varför vet jag inte riktigt. Eller jo, det gör jag nog som sagt så pratar han rätt mycket nu så han talar ju om vad som är fel, det är jobbigt att höra men det känns bra att äntligen få veta vad som försigår med honom när han inte är hemma.
Kärleken då? Som jag nämde i texten ovan så har jag gift mig. Men en Christina, vi är för närvarande särbos men nästan lika lyckliga för det. Dock så ligger vi inte, sex med tjejer är ju äckligt.. Men vi har iaf kommit fram till att det är okej att ligga med andra sålänge det inte är några känslor inblandade eller den man ligger med inte är snyggare, så det funkar skitbra!

För tillfället så kommer jag inte på något mer att skriva men jag ska nog börja göra lite fler inlägg igen, iaf ett tag tills jag får för mig att jag har viktigare saker att göra..

Blir ingen bild idag eftersom jag sitter på jobbet och inte får koppla in mobilen pga säkerhet blablabla så det får bli när jag kommer em eller nåt

Puss! <3

RSS 2.0