Fredag kväll!!

2012-02-10 @ 20:41:16

Åååååh äntligen på g hem!! Eller mot farsta centan och hämta Kid och sen det där mötet... Men ändå!! Woho!! Ska bli så skönt att få vara med min unge i vårt hem och slappna av! Ska nog köpa chips och gå förbi leksaksaffären sen för att han va så ledsen imorse, för att lätta lite på mitt samvete liksom :p

Imorn blir det mer fix i lgh och sedan IKEA (!) för att inhandla det sista, det kommer bli så fint när det är klart! :) om det någonsin blir klart dvs, det ser rätt mörkt ut just nu... Anywho, äntligen helg! :) hoppas att er kväll blir lite sämre än min och att ni blir tjocka och äldre snabbare än jag, så hörs vi sen PUSS!



Always want what you cant have, dont touch what you cant grab..

2012-02-10 @ 13:02:23

Kände mig helt färdig när jag kom till jobbet imorse, missade självklart bussen så jag blev sen, plus att jag blev tvungen att lämna en ledsen unge på dagis. Satan vad det skär i hjärtat... Man har det där gråtande lilla ansiktet i bakhuvudet hela dagen. Tur att det är min barnhelg i helgen :)

Dock blir det en lång fredag idag, möte efter jobbet i farsta för att se om jag kan skrapa ihop lite extrapengar, vi får se. Sen har jag fått en lista ihopskriven här på jobbet med mina "måsten" och "att göra", den innehållet även "att inhandla" så det ska jag ta itu med :)

Alltid en sån extremt upptagen, en vän frågade om jag ville ses i stan och umgås och dricka lite vin. Jag hinner inte, sen så har jag ju prinsen hemma också. Men jag börjar känna i kroppen nu att stressen tar. Vaknar på nätterna i panik för att jag är stressad och jag har ont i lungorna, känns som att dom är överansträngda som när man har hyperventilerat i flera timmar eller hållt andan för länge.. Jag ska ta det lugnt, bara jag får bli klar först..

ACTION!





Ja...

2012-02-09 @ 20:37:44

Precis som jag trodde så hade INTE katten gjort någon mat, lata fanskap! Så jag fick vackert ställa mig och steka mina egna jävla köttbullar. Gjorde en killersås iaf som kattfan inte hade gjort bättre så det var väl lika bra.

Självklart så hade en propp gått (igen) när jag kom hem.. Suck... Och efter maten så skulle jag se på tv, vilket inte fungerade då kortet till boxern inte var uppdaterat.. Suck... Så jag diskade och hängde tvätten innan jag kastade in handduken och gick och la mig.. Nu har jag precis gjort en lista på det nya som behöver inhandlas på ikea på lördag så att allt kan bli klart här. Den nya listan landade på över tio tusen med saker som jag bara "måste" ha... Suck... Varför är inte jag lite rikare? Bara lite hade räckt.. Tio lax är ju inte jättemycket att lägga på sitt hem men jag handlade för 10 förra helgen också hehe och det blir mycket för en ensamstående med två hyror att betala. Majgad... Fast min kille var vänlig nog att handla massa mat till oss så det har jag inte behövt tänka på den här veckan. Plus att jag inte rökt på två (och en halv) veckor (stolt!) MEN vi får se hur det här slutar :) jag tror iaf att det kommer bli bra och att vårt hem kommer bli jättefint när det är klart :) och då är det ju värt alla bekymmer :)

Pussinatti


Kronisk huvudvärk...

2012-02-09 @ 17:15:01

Hatar mer eller mindre mitt liv just nu... Vad som brukade vara högst en timmes resväg är nu över två timmars resväg tack vare att Kid fortfarande går på dagis i Farsta... Och att jag inte fått tummen ur arslet och bytt dagis är bara sinnessjukt... Är så löjligt trött nu.. VAAARFÖR åh varföööör tog inte jag körkort innan jag skaffade barn? Haha vad det hade inderlättat!

Aja vi har äntligen ett hem som vi trivs i nu iaf så jag borde vara tyst med mitt gnäll men jag är kissnödig, trött och hungrig :( Jag är ett barn. Suck.... Haha många suckar på senaste har jag märkt, jaja nu är det inte jättelångt kvar innan jag ska kliva av och hämta barn, sen är det bara tubbelbana och buss igen i nån halvtimme sen kan man ju hoppas på att katten lagat mat och tappat upp ett bad till oss. Vore kamratligt och ytterst passande efter alla dessa år av gratis leverne för hennes del. Nu svamlar jag. Pusshej.



Vad hände på vägen?

2012-02-09 @ 06:31:52

Ligger i sängen. Ensam igen. Undrar vad som hände på vägen. Var det du? Var det jag? Jobbigt att inte någon bara kan komma och svara på mina frågor...

Klockan är 20 över sex och jag ligger fortfarande i sängen och jobbar på att gå upp å sätta på kaffe, åka (!) med Kiddow till dagis för att sen åka hem igen, det kommer någon nisse från Svenska Bostäder hit och ska prata om lgh.. Vi har ju flyttat nu, det känns iaf skitbra, vi trivs hur bra som helst. Vi har dock inte fått klart allt än (suck...) men jag hoppas på att det blir färdigt så snart som möjligt så man kan få slappna av lite...

Nu orkar jag inte ligga här längre, mot kaffebryggaren! Puss


RSS 2.0