Så jävla paj

2010-05-22 @ 14:54:39

Ouff, ranglade hem för ett par timmar sen efter en tredje festkväll. så paj...
Kröp halft genom farsta centrum med gräsfläckar på mina vita byxor, även en blodfläck på dom :( blåmärken över HELA överarmen efter min och Virres "gul bil" lek, ruffsigt hår, skavsår och högklackat och försöker förgäves att gömma mig bakom mina solglasögon...Då knackar det på min rygg och en tjej säger åt mig att lappen på mitt linne syns så jag kan stoppa in den? Det var ju snällt av henne att tänka på att jag kanske inte vill se ovårdad ut......Kryper vidare mot hemköp för att leta mat, hittar en 30%off-sushi, sliter åt mig den fort som om någon annan skulle vilja ha den, letar upp proviva jordgubbsjuice och funderar starkt på att lägga mig på golvet i mataffären och äta.
Hindrar mig i sista sekunden och bestämmer mig för att gå hem, går förbi parkbänksalkisarna som alltid kommer med oanständiga kommentarer, dom tittar bort när jag går förbi...Halvvägs hemma...Jobbigaste promenaden i mitt liv. I hissen möter jag min granne vars hela kroppsspråk säger OJ när hon ser mig, hon skrattar och går in i hissen. Jag slänger mig halft in genom dörren, dunsar ner i soffan och tänker att ÄNTLIGEN ska jag få äta!
Tar en tugga och jag mår illa....

Ligger iaf i soffan nu under filten och har faktiskt nyktrat till, hm tror jag har några cider kvar...Undrar om man ska dra ut igen :P tåls att tänkas på iaf. Annars kommer jag ju ändå bara ligga i soffan och inte få någonting gjort, bara tänka på och sakna kiddow..Får se får se

Fan de va ett tag sen jag skrev nu, har tänk på det flera ggr men det har inte riktigt blivit av, trisst att jag sviker mina fans på det sättet :P mina typ 2 st haha stort tack till er, keep reading, dont give up ;)
Men det har ändå inte hänt något värt att skriva om, skulle fått jobba lite i veckan, det är därför jag är barnledig nu men det sket sig, jobbade bara måndagen i 4 timmar typ, hade världens jäääääävla otur och torskade i spärren och fick böter. Livets ironi. så fick stå i solen på årets varmaste dag och jobba fast jag redan lyckats gå back pga jobbet...Men men tydligen så gör jag bra ifrån mig och ska tydligen vara omtyckt på jobbet så jag får fler jobb :) Ska vara någon slags sekreterare på någon skola i veckan som kommer, så det är kul iaf :)


Nu har jag fan inge mer å säga, stick!



Jävla helg, äntligen över :P

2010-05-09 @ 20:55:39
Åh.. Helgen var minst sagt galen. Det ska bli riktigt skönt att sitta hemma och vara kärring i två veckor nu!
I fredags var älskade jannike hemma så vi drog ut på Harry B James. Gillar inte det stället i vanliga fall men jannike fick bestämma eftersom hon bara va i sthlm över natten. Och efter en del alkohol i kroppen så vägrade jag nästan att gå därifrån haha.
Sen lördagskvällen började med att jag och Virre skulle dela ut flyers vid globen efter Lady Gaga konserten. Vi hade fått lite fel tider tror jag för vi stod där i en timme innan det kom några människor...Och det var SVINkallt! Vi fick sysselsätta oss med att vika flygplan av flyers och skjuta gummisnoddar på duvor. Sen kom folket, vilka otrevliga människor! gaaah inte det minsta lilla roliga att dela ut flyers sådära!! Men vi fick 300 spänn var för det så det va ju bra :) Sen drog vi till Pure och mötte upp lite av victors kompisar och hade riktigt kul faktiskt :) Hahaha tills någon (nämner inga namn) blev kallad nazist och fick ett raseriutbrott utan dess like och fick snällt följa med polisen och sova fyllecell hahaha HIGH FIVE VICTOR!!

Haha galen helg som sagt, önskar jag kunde berätta mer men jag tror inte att det anses vara anständigt att skriva om sånt i en blogg men kan ju säga att jag nästan inte kunde stå på benen imorse när jag vaknade för jag vinglade så mycket haha. Lyckades till slut ta mig samman och städa undan hära tills Kiddow kom hem.
Har varit så jävla glad idag, verkar som att han saknat mig för han har gett mig så mycket pussar och kramar! Kärlek, sen bara låg han i min famn och höll om mig tills han somnade. Underbara unge, han lyser upp min vardag något så otroligt och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.



Haha lilla skrutten somnade mitt i maten i fredags, så går det när man vägrar sova middag!



Finaste Jannike <3



Och finaste victor <3



På vägen hem i fredags så hittade jag denna!! Haha tycker de e askul att jag alltid lyckas få med mig massa prylar hem på fyllan



AAAAAAJJ som faAAaan!! Jag brände mig på nån jävla cigg
USCH! Helt brutalt

Så nu får det fan räcka för idag!

Det gamla vanliga duvet

2010-05-07 @ 16:08:50
Man är ju lagom tankspridd när man inte ens märker att man sitter på en sked..



Gjorde ganska ont faktiskt när jag försökte pilla loss den, den hade som gjutit sig fast och jag tänkte att nu är det fan kört! Jag kommer få gå runt med en sked på låret resten av mitt liv..
Ja mitt liv är så spännande, jag lovar.


Har ni någon gång varit med om att man sitter och pratar om riktigt privata saker med en vän och så råkar man ringa upp någon annan utan att veta om det?! Fan haha jag gjorde det igår, det blev riktigt pinsamt asså. Tur att det inte va typ morfar eller någon man dejtar hahaha då hade det blivit jobbigt. Aja jag kommer över det. Var ju som sagt i kungsan igår, det är så jävla mysigt med vår! Jag blev alldeles glad. Fast de va fan kallt idag så jag sitter och toklyssnar på Tomas ledin, inte för att jag faktiskt gillar honom (vem gör egentligen det?) men vem är mer sommar än han? Aa okej Per gessle kanske...Fuck it..
Idag kommer Jannike hem en sväng, ska bli skönt att få se frugan igen, får se vad som händer sen på kvällen. Jag funderar ju starkt på att stänga av mobilen, dricka mig cpfull och däcka på hallgolvet. Känns lite som en sån dag men får väl se, jag kanske tar mig samman.



Christian klagade på alla som tog bilder på körsbärsträden i kungsan och tycker att folk är larviga. Men jag tycker att allt som är vackert är värt att fotas, så jag tvingade honom att fota mig vid träden :D Love it!



Wihooo!!!

GOSIGOSIGOSI!!

2010-05-06 @ 10:01:49
Idag kommer jag antagligen nypa tag i ditt fläsk och prata med bebisröst GOSIGOSIGOSI!!!
Till alla fetton som ligger i sängen och äter godis
Till alla fläskisar som inte kan kolla på film utan chips
Till alla tjockisar som inte tror att glass sätter sig nånstans bara för att den är fryst
Jag är en av er

Sitter i soffan och flåsar sen en kvart tillbaka, fy fan vilken jobbig väg det är att gå ifrån dagis, uppförsbacke hela jävla vägen.. Önskar jag hade ork att börja träna då jag har kondis likt Rut 75..
nog nu.
Försöker få tag på min tröga vän så han kan möta upp mig i stan, det är faktiskt sol. Men han svarar inte, nu förstår jag varför folk blir så irriterade på mig när jag skiter i att svara på min lur. Men han borde svara...
Jag hatar faktiskt att prata i telefeon, det är ytterst sällan som jag pratar med någon bara för att prata, man ringer väl om det är nåt speciellt, right? Och den inställningen retar tydligen upp folk.. Hm kanske därför han inte svarar...Det är som sagt sol så jag tänkte ta på mig något oanständigt och dra till kungsan:) Finns det något bättre än vår och sommar i sthlm? i love it



Wawaweewa

2010-05-05 @ 14:31:57
Ibland när jag är på tunnelbanan eller i stan så brukar jag byta dialekt bara för att lätta upp min egen stämning lite hehehehe...UUURRSIIEKTA MAJ, FEÅR JÄ KÅMMA FÖRRBI? haha så stavas det på skånska bara så ni vet.

Jag har hela tiden suttit och funderat över vem fan som läser min blogg och hur ni tänker då. Vad tänks det om mig? Undrar vad folk tycker om en egentligen, typ vad första intrycket är när man träffar mig. Det har jag alltid undrat. Jag tror inte att jag är världens trevligaste faktiskt, jag är inte speciellt artig och jag har inget bordsskick..Jag är nog väldigt barnslig också. Men jag vill inte bli stor!!
Fast jag är nog på väg att bli det ändå...:(

Min roomie fick jobb på Gotland ju...Hon har åkt nu :( Och det är himla tomt här. Fas jag är ju van vid att vara ensam och trivs ganska bra med det men det var roligt att dela vardagen med någon. Få sällskap till dagis på mornarna, tjejsnack när man ville :p och framför allt så gjorde hon mat åt mig! Det var en bra roomie faktiskt, så de va lite synd... fast jag är självklart glad för hennes skull, det var kul att hon fick ett jobb

Åh föresten!! jag jobbade igår! stod i entrén på en konferens för stockholms stads chefer, det var jätteroligt fast dom är inte speciellt trevliga dom där.. Men blev förvånad faktiskt över hur många kvinnor det var som var högt uppsatta chefer, man hör ju hela tiden om att det bara ska vara män som har bra jobb och höga löner. Tydligen inte. Men kan ju tala om att männen var iaf mycket trevligare. Men jag höll i mitt leende 8,5 timmar ändå :) Skulle egentligen bara jobbat från 7 till 12 men dom frågade mig om jag kunde/ville jobba till halv 4 och det ville jag såklart! Men det var inte mycket att göra efter kl 9 typ, vi skulle bara stå där och finnas till hands typ. Och vi stod och stod och stod och stod....Hade så ont i fötterna igår, min kompis gjorde sig lustig över det och sa "haha då gjorde sig visst extrakilona  påminda va hahaha". Ja det var  ju kul... jävla svin..

SEN så fick jag höra om en undersökning om att män tydligen får svårare att prestera på jobbet om det finns attraktiva kvinnor i närheten, därför anställer man hellre mindre snygga (fula) och lesbiska haha jag visste att det inte var mitt fel att jag är arbetslös!! ;)

Nu slutar jag att skriva för det här böra spåra och jag hade egentligen inget att säga. hejdå!




RSS 2.0