Jag har tråkigt så jag skriver igen

2010-04-28 @ 22:13:57
Ligger i min fina pyjamas med hjärtan på som jag fick av min mormor julen 01 typ. Har även universums största finne på näsan, den gör verkligen ont! Har retat upp den så nu är den arg och envisas med att växa, fick ett tips om att elda på den så funderade ett tag på att gå ut på balkongen med tändare och hårspray. Hindrade mig i sista sekund. Det är ju fett kallt på balkongen, mycket mysigare i min säng. Kiddow mår inte bra och hostar som fan, vaknar stup i kvarten så det kommer bli en lååååååång natt...Undrar när jag tvättade håret sist..Kan det ha varit sommaren 97? Haha nä skoja men har inte duschat idag fast jag borde, däremot så var jag på ultraljud idag (inte mitt) Så jäävla coolt att se en liten bebis simma runt i magen. Det gjorde min dag <3 Jag har dessutom fått klagomål för att jag skulle ha bankat på jannikes samvete... Synd att hon ska behöva anklaga mig bara för att må bättre över att hon LÄMNAR MIG I STICKET! Nej jag skojar, hon ska faktiskt jobba så det är ju bra, dessutom så ska stackaren göra det på gotland så jag sörjer med henne. Min näsa värker, och jag kan nästan svära på att jag hör finnen fnittra åt mig.. Man kan nog jämföra gotland med en finne..Fast jag gillar nog gotland lite lite mindre ändå. Uffsch.. Nej nu har jag inget mer att rapportera, kanske ska försöka få mig lite sömn innan jag väcks och flyger upp i luften 3 meter av skräck för kiddow som tjuter värre än alla världens brandlarm, stackars liten hoppas han mår bättre imorn.

PUSSINATTI



Det är inte min kjol som är för kort, det är mina ben som är långa ;)

2010-04-28 @ 20:20:43

Snart valborg :D Fast jag har ingen jävla aning om vad som händer, antagligen kommer det sluta med att mina kläder blir spillda på och förstörda, ja spyr ner mig, hånglar med främlingar, däcka i en trappuppgång, portad i halva stan, ha min första lesbiska upplevelse, tappa bort plånboken och vakna upp och se ett nytt tak, inte hitta hem å skämmas hela vägen till farsta kl 7 på morgonen. Det gamla vanliga liksom. Sen på lördag så ska vi till Grönan wiho! Inte för att jag vågar åka nåt but im only in it for the sockervadd <3 Ååh, förra året var vi ju på salsakryssning, det var så mysigt med alla som pratade  spanska och det var en RIKTIG upplevelse att se killar som kan dansa! Vi latino-people är ju bäst helt klart. Och latinos är så snyggaaa! Ska ta och skaffa mig en tror jag men vart hittar man en vettig sådan? Har ju precis haft en livlig konversation på fb om hurvida vettiga killar existerar eller inte. Kom som vanligt inte fram till så speciellt mycket. Är dom inte svin rakt igenom så är dom utvecklingsstörda, mesiga, fula eller bögar. Det kan man ju faktiskt klara sig utan. Det enda jag egentligen behöver det har jag redan, älskade Kiddow <3 Även om det skulle vara mysigt att ha någon brevid sig när man sover och så. Pallarintepallarintepallarinte :P ÖNSKAR att jag voe lesbisk! För då hade jag haft en perfekt fru! (förutsatt att hon också blev lebb) Jannike, mitt stöd, min vän och min klippa! Hon har hjälpt mig så otroligt mycket sen hon flyttade hit och trivs bäst med henne <3 Men nu har hon fått jobb på gotland och drar på söndag för att jobba där 6 veckor... Kommer nog bli ensamt :( Fast jag har klarat mig ensam förr, mästare på att klara mig :P Men jag ska tröstäta så mycket glass att ingen kommer känna igen mig FUCK BEACH 2010!!



Love u guys <3
Ni gör mig hel


Det är måndag!

2010-04-19 @ 19:48:19
Är det bara jag som faktiskt gillar måndagar?
Tycker att det är mysigt med början på ny vecka, rutinerna, förhoppningar inför helgen höhö och framför allt mina favvoprogram på tv! Fört nya Beverly hills 90210 sen The secret life of an american teenager och sist nya Melrose place. Jaja muppprogram för småbarn och fjortisar. SKITER VÄL JAG I! jag blir lika glad varje måndag, skiter i att svara i telefonen, har redan i förväg sagt åt alla jag känner att jag är upptagen ikväll :) ska snart plocka fram lite kaffe och bullar, tända ljus och lägga mig under täcket. Frugan har jag utom räckhåll i badet och kiddow sover. Love it! Mys mys mys i love beeing me <3


Dejting

2010-04-19 @ 14:33:39
Dejting i Sverige:
-Schkaru me på efterfessst?
-Ja thihi men jag är ingen "sån" tjej så du vet de....
Yeah right, tjejen är som alla andra fyllekåta människor och har hon tur så byter de faktiskt nummer med varandra innan det är dags för "The walk of shame".
Till killen YEAH High five! Sen kanske man hörs igen nästa lördag 5 i 3...Så vackert..
Sen finns ju även varianten att träffa någon på matchmake.com
-uuh vad haru på dej hähä, du är väl inte för gammal, ska vi träffas? hähähä
Också en fint sätt att träffas..
Man kan ju också träffa folk genom sina vänner, det är alltid nån som har
-En skitfin kille, verkligen. Han är typ snällast i hela världen men har varit singel hur länge som helst nu (hm undrar varför) Aa okej, testar att träffa honom. En finnig, halvknubbig kille som fortfarande vid 25 års ålder är i målbrottet, har fula byxor från 93 och är socialt efterbliven, lite halvrädd för en typ " men han är jättesnäll!" Ja antagligen. Aja man tycker ju att dejting borde vara nåt som folk vill lägga energi på? Tjejen står och sminkar sig, fixar håret, byter kläder 500 ggr, får ett par ångestattacker innan killen dyker upp (utanför där man bor självklart) med blommor. Sen har han hela kvällen planerad, det ska vara middag sen bio, kanske en mysig promenad eller liknande och man tar sig tid på att lära känna varandra.. Åh mysig fantasi va? Tänk att om man lärde känna varandra INNAN man blev tillsammans och har sex så kanske faktiskt förhållanden skulle kunna hålla. Det vore häftigt :)
Men håll med om att det finns ju inget mysigare än att vara sådär nykär <3 Tills man upptäcker att Han redan hade flickvän (oups) eller har kraftiga drogproblem (inte allt för ovanligt) ofta aggressionsproblem ( vilket man i vissa fall kan ta, tills det börjar flyga möbler från balkongen eller så länge man är nykär) Alltid är det nåt, jag har varit singel i över ett åt nu och det har aldrig känts bättre! Men något jag har märkt är att jag bara blir mer och mer kräsen ju längre tid det går, hm kommer jag dö ensam nu? kanske lika bra om det är ensam som man faktiskt mår bäst.
Men vet ni, jag hörde ett rykte i dagarna om att det finns bra killar! Som både är snygga, snälla hjälpsamma, sympatiska, roliga och kommer överens med ens kompisar (!) Men än så länge så är det bara ett rykte som cirkulerar.
Haha ja det var dagens tankar det ;)






Sen ville jag bara lägga in några ord för underbaraste Jannike som lagade mat åt mig igår när jag inte mådde så vidare värst och var alldeles trött, världens finaste! 

Superfint och Jättegott, jag blev alldeles glad <3


Jävla brudar..

2010-04-17 @ 11:28:27
Aa okej. Jämställdhet.. va fan är de? Jag förstår faktiskt inte grejen för män och kvinnor är ju inte likadana? Så är det  ju bara liksom, varför ska alla då behandlas så jävla likadant??  Om det ska vara jämställdhet så ska ju män föda barn och amma dom och kvinnor ska ha skägg i ansiktet! självklart så ska ju löner och så vara lika höga om man är lika effektiva, men det är ju en helt annan sak. Folk är för svartsjuka helt enkelt, speciellt tjejer! Feminister måste ju vara helt dumma i huvudet liksom, vet inte hur mycket ja ska gå in på mina åsikter om dom faktiskt. Jävla brudar...Tycker det finns för många tjejer som är glädjedödare. TÄNK PÅ DET TJEJER vem ska bjuda er på öl på krogen när ni gnäller om jävla jämställdhet haha då kan ju ni börja punga upp å bjuda snubbar ;) YEAH thats right bitch



Usch vad negativ jag är idag också haha...Idag är en sån dag, har bestämt mig för att sluta träffa killen som ja dejtat ett tag, sa de till honom igår och det kändes tyngre än vad jag trott så det kan ju ha nåt med mitt bittra humör att göra, men som tur är så har jag Jannike här nu så vi kan sitta och vara bittra tillsammans, äta glass och kolla på sex and the city eller nåt hehe, sånt som man gör när det "tar slut".
Kommer ju sitta hela dan nu och försöka att inte skicka nåt dumt sms om att ja har varit dum och vill fortsätta.. varför gör man alltid så? Att det ska vara så jävla svårt att hålla sig, jag menar det finns ju alltid en anledning för att man bestämmer sig för att inte ses eller göra slut eller vad man nu gör men varför är det då så svårt att hålla sig till det?? Inget ändras ju om man går tillbaka.. Aja även denna hjärtesorg går väl över så småning om. Tänker spela kall sålänge och hata män lite extra denna vecka hehe. Önskar jag vore lesbisk

Hej!

2010-04-16 @ 22:04:18
Hej jag bloggar.
Hej jag snor idéer från andra.
Hej jag har inget liv.
Hej jag är ointressant.
Hej jag tror att jag ska bli känd.
Hej jag älskar uppmärksamhet.
Hej jag tror att alla bryr sig om vad jag åt till frukost.
Hej mina märkeskläder är fake men det vet ingen om.
Hej jag älskar att ljuga.
Hej jag vet inte hur man sminkar sig.
Hej jag älskar att supa.
Hej jag har inga egna åsikter
Hej jag låtsas att jag inte äter
Hej jag har så taskig självkänsla så jag måste redigera dom bilder jag lägger upp
Hej mitt privatliv är inte privat
Hej jag låter folk tro att jag tjänar massor på min blogg
Hej jag har inte fattat hur töntigt det är med videobloggar
Hej jag jag har hittat på mitt eget smeknamn i tron om att andra ska gå på det
Hej folk skrattar åt mig

Jo jag blir lite bitter när jag läser tråkiga och patetiska bloggar. Tur att min är så bra hahaha. Fuck´em fuck´em all HAHA





Tror nog att dom flesta tycker att jag är en bitch, haha ja varför inte? Jag står för det jag tror på och jag orkar inte spela. Får höra då och då att jag har taskig attityd hehe det stämmer nog mer än vad jag egentligen vill erkänna :P Fast oftast så menar jag inget illa fast det vet nog dom flesta och dom andra som inte hajar, pallar ändå inte med er ;) Just nu är jag nog på extra dåligt humör, då vill jag vara extra elak hähä men det gör inget :D U suck fuck you :D (K)

Det var inte igår!

2010-04-16 @ 21:39:37
Jo för det har hänt lite saker, kiddow var sjuk nån vecka sen tar det ett tag att komma i rutinerna igen :) Okej ärligt, jag är lat som fan å det har inte hänt något som är helt värt att skriva om...Eller jo förra fredagen så hamnade hela gänget i bråk på tunnelbanan, det var ganska roligt såhär i efterhand ( det gick ju relativt bra). Hehe.. Sen i lördags så jobbade jag faktiskt i entrén på en av fsos fester, det var roligt faktiskt att få känna sig lite nyttig, kul att prata med så mycke nya människor och INTRESSANT att va nykter en barnledig lördag hahaha, är de så illa? :P Jaja, sen så har jag fått en ny roomie :D Jannike http://www.justjinx.blogg.se. Känns kul faktiskt, jag som är så van vid att va själv jämt men vi är ju typ likadana så vi kommer överens perfekt än så länge :D AJA!

Åh vi rensade ur min garderob idag haha så rolig med alla gamla kläder man har samlat på sig genom åren! har verkligen haft sjukt många stilar i mina dagar :P Ska se om ja kan lägga upp lite pinsamma bilder på det sen :p

Aja har egentlilgen inget speciellt att skriva om just nu ( antar att det märks...) Men nu så har ja iaf någon att diskutera med dygnet runt om alla värdsliga saker som jag kan tänkas komma på.. Som mitt hat mot alla av manliga könet? (nästan alla bara) PAPPOR!! säger ja nåt mer säger jag för mycket... Pojkvänner? gaaah! Finner inte ens ord när man hör hur dåligt vissa behandlar sina flickvänner. TILLOCHMEDFUCKINGGIFTAMÄN!! Haha män är svin:p Fast mina fina killkompisar älskar jag såklart, dom är bra <3 MEN som sagt har inget mer att skriva om nu, tack för titten ;)



Hur man blir en videobloggare!

2010-04-01 @ 15:10:44

Jo äntligen är det här! Svaret på hur man blir en videobloggare!

Det är hur enkelt som helst! Följ bara mina tio enkla knep för att bli exakt som alla andra ;)


1: Se till att ha alldeles för mycket smink på dig!, Smink betyder allt, right?!

2: Håret ska vara så ruffsigt som möjligt, man vill ju inte att någon ska tro att man fixat till sig innan!

3: Förbered inget! Varken tal eller manus!

4: Prata om något riktigt ovesäntligt och tråkigt!

5: Använd uttrycker "ehm ehm ehm" minst 75 ggr i minuten före andra ord

6: Stå helst inne på toan för "bästa" tänkbara ljus

7: A och O är att tro att du är mycket snyggare än vad du egentligen är

8: Använd gärna mobilen att filma med så att det ser så ostabilt och oproffsigt ut som möjligt

9: Använd vilken personlighet som du vill, helst östermalmsfjortiswannabe, så länge det inte är din egen och det låter så fejk som möjligt

10: Var inte rädd för att göra bort dig!


Vem som helst kan egentligen bli videobloggare bara man är tillräckligt uttråkad, tråkig eller uppmärksamhetskåt. I have faith in you!


Primitiva Apor!

2010-04-01 @ 13:03:36

Har haft onsdagslunch med tjejerna igen, hade även middag med två andra tjejkompisar, då pratas det allvar ska ni veta! pratade om att killar bara blir tjejigare och tjejigare nu för tiden, ja menar dom rakar t.o.m sig under armarna, gråter för ingenting...PMSkillar....Sen pratade vi även om det dära med killar som så bara MÅSTE träffa en snart snart snart men sen inte ens hör av sig, asså torka era snoriga näsor och väx upp *himlar med ögonen* Pratade även killar som är rasister, inte bara svenskar utan killar från alla möjliga olika länder, whats all that about? säger självklart inte att alla killar är rassar och säger heller inte att det inte finns tjejer som är de men det är ofta man hör kommentarer från killar. Varför egentligen? handlar det om uppfostran? Hade besök i skolan igår av Emerich Roth som suttit i koncentrationsläger typ och han ansåg att söner som inte får kärlek av sina fäder blir rasister eller nazister. Tror inte riktigt att det stämmer, alla har ju sina egna värderingar. Men vad är det som gör att så många människor är så främlingsfientliga? Är det någon sorts försvarsmekanism hos män från förr att man ska försvara sin familj och sin stam? Är det hat innombords som man inte vet hur man ska hantera? Grupptryck? Säkert en stor del rädsla. Det är nog kanske individuellt. Men ändå i hela världen är folk från olika länder och med olika hudfärg utspritt och blandat överallt, är det inte dags att acceptera? JAG anser att rasister och nazister är primitiva apor som borde sättas i en och samma bur. Roligt Zoo det skulle bli hehe



Ja vad ska man säga? Den här bilden säger väl mina tusen ord?


Tycker att det var så jävla dålig stil av Hitler att använda svastikan som sitt hakkors
Svastikan står för lycka och välfärd inte att människor ska hata varandra

Fast den vita handen skulle behöva ett par tjugominutare i solariet ;)


RSS 2.0