Jag är sjuk :(

2010-11-18 @ 23:01:07

Ganska ordentligt sjuk tror jag. Det började förra veckan, har känt mig hängig och nedstämd (har hänt MYCKET jobbiga saker på senaste) Sen i torsdags så kände jag att nu blir jag nog sjuk, en kvart senare så hade jag feber. Fredagen och lördagen var det lite bättre men på söndagen så slog det till igen och jag har nog aldrig mått så dåligt, hög feber, muskelvärk, ledvärk, ont i hals, ont i huvud, torrhosta, förvirring, ont i magen och sjuuukt trött. Och så Neo hemma på det. Det var fan INTE det lättaste att ta hand om honom då, jag har nog gråtit av utmattning säkert 20 ggr..
När jag går och lägger mig på kvällarna så är det sviiiinkallt men jag vaknar upp lite senare och är helt dyngsur och fast det är varmt under täcket så känns det som att jag ska frysa ihjäl. Va händer? Har vaknat flera gånger av att jag ropar NEEEJ, vet inte varför. Om det är från någon dröm så kommer jag inte ihåg vad jag dröm om. Det är sjukt jobbigt, benen bär inte. Inte för att dom gör ont, känns bara som att musklerna gett upp mig. Förstår inte hur jag kunnat bli så sjuk alls. Nu har rethostan gått över till typ cancerhosta och den gör så ont så tårarna sprutar när jag hostar, kan bara prata lite grann för jag börjar hosta och får läskigt svårt att andas.
Känns konstigt när jag ska prata också, tappar liksom orden och allt tar så lång tid att tänka fram, säger fel ord och byter ut namn. KAN NÅGON TALA OM FÖR MIG VAD SOM HÄNDE? Måste fan komma på fötter snart, det klär inte mig att vara ynklig. Jag har saker att ta tag i! Det är dags att vända blad!!

Ni får fan ingen bild av mig för jag ser ut som sju svåra år och jag orkar inte leta fram nåt gammalt
Puss


Shieet vilken dag!

2010-11-02 @ 18:46:37

Fy i faan vad mycket jag har gjort idag.
Det var inget roligt..

Johannesbaby kom ju över för att hjälpa mig med diskmaskinen, sen helt plötsligt dök mormor upp, sen kom morsan med sin polare och syrran, sen kom Jannike hem så det har verkligen varit fullt hus! Och jag som hade städat haha, bara att göra om allt imorgon.. Mamma skulle ju hämta möbler och sånt som hon haft hos mig så vi fick möblera om här, barnen har varit helt galna och jag har gjort kaffe mist 30 ggr känns det som.
Nu är ingen kvar hemma förutom jag och kiddow som ligger och sover.

VET NI FÖRESTEN VAD SOM HAR HÄNT!!
Klart ni inte gör.
Iaf, jag råkade stänga in katten på mitt rum härom dagen och i ren protest så kissade hon ner min säng.. Svin.. så jag slängde i lakanen i maskinen sen gick jag och bokade en tvätttid i tvättstugan för duntäcket och bäddmadrassen. Jag tyckte att jag hade sån tur som fick tag på en tid direkt :) Dessvärre lyckades jag glömma bort tiden och kom ut 5 min försent och mina grejer hade blivit inlåsta!!
Och saken är att det är 4 tvättrum i den där tvättstugan så jag har varit där nu hur många ggr som helst och bokad tvätttid men inte lyckats få samma rum igen, har bara kunnat stå och titta på mina saker. Fick sova i Jannikes säng en kväll och i soffan igår. Så idag så tänkte jag kolla om jag kunde boka rätt rum MEN DÅ HAR NÅN JÄVEL SNOTT MINA PRYLAR!! Fy fan, vem gör sånt, sån onödig grej att sno liksom vad ska man  m ed ett nerkissat täcke och överdrag till bäddmadrass att göra???
Dålig stil grannar!!


Underbara johannes

2010-11-02 @ 11:08:35

Ett inlägg bara för dig <3
DUÄRMINRÄDDAREINÖDENVADSKULLEJAGGÖRAUTANDIG??!!
Du räddar min dag idag och du har räddat den förut, all kärlek till dig Johannes du är guld värd!



Du är helt enkelt bäst!
<3 <3 <3


Hej

2010-11-02 @ 10:10:13

Jag gillar att jag inte har skrivit här på en vecka och fyra dagar men att ni ändå inte ger upp ;)

Hade en sån där jobbig dröm inatt. Ni vet när man drömmer en riktigt fin dröm där man har det man saknar i livet och allt är perfekt, tänk att vissa sår aldrig läker..
Jaja det var inte verkligehet.

Har varit dålig på att skriva för att kiddow har varit sjuk :( Lillen har haft förkylning och en jättejobbig hosta, vi var på vårdcentralen igår men det verkade inte vara något allvarligt som tur är, gick och köpte ett shitload med frukt och grönsaker och idag ska det kokas soppa och mixas juicer! :)

Fick massa grejer att göra idag fast kiddow är sjuk, och jag verkligen inte hinner MEN VEM BRYR SIG DET ÄR JU BARA STEPHANIE ?! känns verkligen som att jag är på bristningsvägen nu..
Jag har damsugning, tvätt, städ, matlagning, måste åka och hämta skor, måste försöka fixa barnvakt i sista sekunden, åka till fastighetskontoret och hämta ett par nycklar och sen lära mig på 1 minut att koppla ur en diskmaskin utan verktyg och sen bära den hem under armen och ha kiddiw under den andra.
Jag är så arg, jag är så less och jag tror att det börjar bli dags att fixa det sista och sen säga hej då ett tag till alla. Behöver en pause igen, jag är nog en sån som behöver vara ensam fr att mitt liv ska fungera (med kiddow då förstås) Det går liksom inte att göra saker med andra.
Verkar jag bitter? Mjo antagligen så jag slutar nu, ska gå och dunka huvudet i en vägg och se om några problem löser sig.
Puss
puss


RSS 2.0