Kunde inte någon ha förvarnat mig?!

2010-10-22 @ 08:57:08

Det snöar ju förihelvete!
Tror ni jag har någonvinterjacka idag eller? NEJ.
Tror ni att jag gjorde ett bättre val av skor än tygskor? NEJ.
Det är kallt...
Visst det är skönt att sitta på jobbet nu och om en stund ska jag dricka kaffe men jag lär ju inte vilja gå hem idag haha det hände ju ofta.. ska fan kolla kontot och se om jag kan köpa ett par vinterskor idag för det här går bara inte! Fy i faan!!
Imorse när jag gick upp så hade kattjävlarna rivit hela lägenheten, det låg kartoner och skräp över allt, dukar och kläder har dom kastat runt och det låg krossat porslin på golvet..
Kan jag aldrig få ha en någorlunda lugn morgon?
Jaja det är fredag, dags att slappna av lite. Det ska bli skönt :)
Hörs om ett tag.
Puss!


Well this is fun

2010-10-21 @ 22:10:11

Här är en killes blogg som är rätt rolig faktiskt. Den får mig att dra på mungipan iaf :p
Kul länk


Jag tänkte också försöka vara lite rolig
och dra ett blondinskämt!

Vet ni vad det är för skillnad mellan en blondin och en mygga?
-En mygga slutar suga när man klappar till den..

HAHA!!
No? okej då, kanske inte..

Nu ska jag gå och borsta tänderna IGEN eftersom att Jannike våldtog min tunga med kaviar
(blä vem gör sånt? Förstör a perfectly fine äggmacka med kaviar??)
Sen ska jag sova och hoppas på att jag kommer i tid till jobbet imorn.
Puss!


Ligga?

2010-10-21 @ 20:48:44

Vilken jääävla stressdag det har varit idag!
Inte nog med att jag försov mig som fan idag och kom försent till både dagis och jobb så har det varit hur mycket som helst på jobbet.. Sen när jag skulle hem så missade jag min tunnelbana (såklart!) och tänkte vara smart och ta hagsätra-tåget så jag kunde hoppa av i gullmars och ta en cigg innan farsta-tåget kom. SJÄLVKLART så glömde jag att hoppa av och när jag kom på det så stod det någon brudjävel ivägen för dörrarna för att hon inte kunde bestämma sig för om hon skulle hinna av eller inte innan dom stängde dörrarna. Hon beslutade sig för att stå kvar men ÄNDÅ ivägen för mig så att jag inte heller kom av...(fucking rusningstrafik och trängsel på tuben) Så jag hamnade i globen och ville verkligen inte stå och vänta i 6 min på nästa tåg för då skulle jag missa farsta-tåget i gullmars och bli JÄTTEsen till att hämta kiddow. Men ser då att tvärbanan skulle gå om 1 min så jag SPRINGER till den och som den inbitna rökare jag är så dör jag halft på kuppen men hinner iaf med den men när jag kommer fram till gullmars så hade jag självklart missat mitt tåg ändå...Det var min dag det..


Imorgon är det FREDAAAAAAG så skönt att slippa jobbet ett par dagar
Då blir det middag med tjejerna <3 sen utgång hoppas jag på för det var ett tag sen vi festade ihop, ser fram emot det :)

Nu har jag spillt mat över hela mig och min säng så jag måste gå.
Puss! <3



Love is just a game

2010-10-21 @ 16:18:29

Varför blir man kär egentligen? Någon som råkar ha svar på det?
Jag menar det är ju inte direkt så att man inte kan föröka sig ändå. Kärlek må vara fint, jag är själv kär i kärleken men den sårar bara i slutändan. Och vad är egentligen ett lyckligt förhållande? Att få vara tillsammans med den man älskar innebär ju sällan lycka, snarare att man blir rädd att förlora det man har. Otrohet. Kärlek föder svartsjuka, svartsjuka dödar kärleken.
Jag har varit singel i snart två år och måste säga att jag trivs väldigt bra med det för jag behöver bara tänka på mig själv och kiddows behov, vilket är jätteskönt så det kommer jag antagligen att fira den 1a aprill haha,
 tårta till jobbet.
Men ärligt talat, varför blir folk kära och tillsammans? Varför vill man äga den man älskar? Tycker att det här är jätteknäppt!



Men såhär tycker mitt alterego!
Kärleken är det underbaraste som finns och jag vill inget hellre än att hitta MIN soulmate så vi kan ha våran familj ihop och bli gamla tillsammans! Jag äääär kär, det är jag och jag vägrar sluta med det för du är den finaste jag vet och jag tänker på dig varje dag, jag kan se dig framför mig som om du stod framför mig. Jag hoppas och hoppas och hoppas <3


 



Slutsats: kärlek.
Förvirring framför allt...
Vad behöver jag egentligen mer än kärleken min son ger mig, livet och hemmet jag delar med jannike som är min soulmate?
Ingenting.
 Jag älskar er och ni går före allt<3


Har ni tänkt på

2010-10-21 @ 13:28:02

vad sura och irriterade alla blir så fort det börjar bli vinter. Det är bråk överallt och folk är sjuka och bittra. Trisst, då är det skönt att vara på jobbet hela dagen och få betalt för att prata med sura och bittra människor, sen komma hem och vara med kiddow tills han somnar och sen sätta sig i soffan och se på film med en kopp te och Jinx. Men vad skönt det skulle vara att åka bort ett tag i vår när man är sådär trött på snön och slask, än så länge så kan man ju inte klaga då det fortfarande inte kommit någon snö men vi vet ju alla hur det blir.

Kallt som fan, man måste ta omvägar för att inte drunka i snön, sl ställer in all trafik för att dom är lika förvånade varje år att det snöade PÅ VINTERN?! Man spelar ball och upptagen för att slippa gå ut och träffa kompisar för att det är så satans kallt. Man (jag) är KONSTANT blöt om fötterna eftersom snygga skor ej är vattentäta, inte ens lite..

Ja jag är en bitter människa, fick precis höra att jag borde få dropp på pepparkaka hahaha den var bra. Fått höra att jag är en mean drunk men nu klagar alla på att jag är elak mest hela tiden, det är jag nog. fast inte med flit såklart <3 Jag menar aldrig något illa (om jasg inte säger något annat) och jag är egentligen jättesnäll, kanske t.o.m för snäll men jag har bara taskig attityd TAKE IT OR LEAVE IT! hehehe 
Like i always say: Being mean is such a rush! ;)


Puss!


Haha

2010-10-20 @ 15:56:03

haha.. Skulle sätta in lite pengar på banken idag eftersom att jag inte fått hyrespengarna jag skulle fått den första än så är jag pank och kiddows blöjor och välling har tagit slut. Så jag tog min myntbesparing och gick och satte in dom på lunchen, det blev fan 622 kr hahaha där ser man och då hade jag ändå växlat 100 kr redan, fast den hundringen va det nån som snodde :(

Idag har faktiskt dagen gått ganska snabbt, har varit på rätt bra humör :) Kan ju kanske bero på att jag somnade typ 20 i nio igår haha så jag sov gott :D ska nog göra en favorit i repris ikväll haha, så skönt att sova ju :D

Känner mig så otroligt duktig också som Ä N T L I G E N har gjort klart min skoluppgift och lämnat in den, självdiciplinen är ju inte av den bästa om man säger så..

Men nu ska jag passa på att dricka kaffe och gå på toa medans det fortfarande är arbetstid hahaha närå men jag hinner inte i tid till dagis annars faktiskt.
 Stress is what my life is about. PUSS! <3


Känns bättre idag

2010-10-19 @ 10:48:44
Förkylningen känns bättre idag, hatar att vara sjuk! Tog ingen vinter jacka idag men jag har ungefär fjorton lager kläder på mig under vårjackan så det fick duga faktiskt, höll på att svettas ihjäl nu istället haha, att det ska vara så svårt att klä sig på hösten. Eller är det bara jag som har problem med det?

Gillar inte alls tanken på att det bara är tisdag faktiskt men man fårm försöka göra det bästa av vardagen. Igår myste jag och jannike ner oss i soffan och såg på en film hon hyrt som va riktigt bra faktiskt, sen låg vi där med våra täcken och åt godis hehe, blir nog något liknande idag kan jag tänka mig, om hon är hemma förstås. Funderar även på om jag ska smita iväg ikväll och sola, det var så länge sen nu och jag har blivit så himla blek, "ogilla" Meeeen sannolikheten är ungefär lika stor som att jag skulle dra ut och jogga efter jobbet heehhe not gonna happen.. :P jag är för lat.. aja you like it ;)

Puss!!

Snörvel..

2010-10-18 @ 11:11:11
Okej nu kan jag med all säkerhet konstatera att jag är att jag är sjuk.. Nu vill jag bara hem och sova innan ´jag ramlar av stolen här men det är flera timmar kvar :/ hoppas det går över, har inga febernedsättande i väskan idag :( usch för att bli sjuk när man måste jobba, vill ju ligga ner i soffan och se på film och dricka te ååååååh!! Fryser och svettas, ska nog ta lunchrast typ nu :/ blä för sickness!

Puss, snörvel....

Palla att inte ta vinterjackan

2010-10-18 @ 08:33:11
fast man vet att man fryser halvt ihjäl....
Fast jag går till jobbet vid sju varje morgon så envisas jag med att lämna vinterjackan hemma, fast det är snorkallt ute.. Men jag ser att jag inte är ensam, typ alla sitter och fryser i sina små skinjackor och dylikt, why?? Nej imorgon är det jag som letar fram en riktig jacka!
Som om inte det vore nog! Fick i lördags för mig att kjol var en bra idé när vi skulle gå ut, det var minst sagt kallt! Dålig idé.. Och nu sitter jag här på jobbet med ont i halsen och rösten har jag nästan tappat helt, smart Steph!!


Känner jag någon elektriker förresten??

Puss!!

Booooring

2010-10-14 @ 11:58:31
Nu är jag jäääättehungrig och tiden verkar stå stilla, sitter och pratar med massa människor samtidigt som jag går in på typ alla appar på fb haha, kul typ jag är. är jättetrött i huvudet och ska nog slänga i mig 4 koppar kaffe lr nåt på lunchen, tror det behövs :P Jaja dagarna går ganska fort ändå nu, lite sorgligt bara att det enda man gör är att vänta på att dagarna ska passera, vilket slöseri med liv egentligen. Men jag gör det här för att det ska blir bättre för mig å kiddow, vi kommer få mer tid med varandra snart :)


VÄLKOMMEN TILL NACKA KONTAKTCENTER, frasen jag har börjat att hata, haha känns så uttjatad nu :P och begreppet "ett ögonblick" vilket löjligt begrepp. Är så otroligt trött på att använda det men ändå så gör jag det HELA tiden haha.


Usch, känner mig helt snurrig och galet illamående, hoppas verkligen inte att min kropp tänker bli sjuk, det vill jag INTE! Har inte tid med sånt larv.

Puss

Drömmer så konstigt nu för tiden

2010-10-14 @ 09:05:46
Igår drömde jag att det var något som var fel så att jag inte kunde vakna, hade då stängt av mobilen i sömnen och försov mig.. Imorse var det också något som var konstigt och jag försov mig en hel halvtimme fast jag somnade vid tio igår. Drömde också att jag fick tillbaka känslor för mitt ex och att vi kysste varandra? Jag tror det är för att det spökar haha, Jannike sa att lampan i köket börjat blinka fast den var släkt och hennes facebook går på av sig sj. Många konstiga ljud i lägenheten som inte låter från grannarna utan innefrån oss. Japp poltergeist, skämtade om det första kvällen vi flyttade in, det ska man aldrig göra :P

Eftersom jag försov mig så hann jag inte förbi pressbyrån i vanlig ordning så hela morgonrutinen är nu sabbad när jag inte fick pressbyrå-kaffe eller något att äta till frukost, kommer nog vara en gnällig bitch idag också :) Förbered er!

Puss!

Raaaaap!!

2010-10-13 @ 21:45:09
Fuck nyttig mat...

Surade hela vägen till dagis idag efter min skitdag på jobbet, och precis innan vi ska gå hem så frågar dagisfröken mig om jag kommer på föräldramötet ikväll vid halv 7 (klockan var då halv 6..) Eeh, vilket föräldramöte?? Det som stod på lappen jag skickade med.. Sa hon. Hm måste ha missat det, ringde exet och frågade om han kunde gå dit eftersom jag skulle få hem folk kl 6 men han tyckte inte att han hade med dagis att göra för han vet för lite om det (????) Så jag sprang hem med kiddow slängde i honom mat och sen ner i säng och sen sprang jag tillbaka (jag hann i tid!) Men oj vad förbannad jag var, gillar inte oförberedda möten men å andra sidan så har jag ju bara mig sj att skylla som inte läser lappar ordentligt.. Men det var kul när jag väl va där, det kändes bra att få lite mer insikt i vad som händer på dagis..Det är ett bra dagis  och dom gör mycket olika saker på dagis och har ett rullande schema med olika aktiviteter, är även väldit pedagogiska och måna om att föräldrarna ska ta del av utvecklingen som sker på dagis och dom har t.o.m matte! Det gillar jag, man ska ta vara på att barn är så nyfikna och gillar att lära sig saker :)


Sen handla, sen fick jag spel och började städa i kylskåpet för det såg äckligt ut och då blev jag tvungen att omorganisera och byta plats på alla hyllplan och all mat haha så det blev ingen middag fören nyss, 21.20 typ.
Iaf, det jag ville komma fram till med allt skitsnack var att jag vet vad jag sa förut idag om att äta nyttigt men när man har haft massor att göra hela dagen och sen inte får äta fören så sent så lagar man pasta med sås gjord på bara grädde typ haha, lite grönsaker slängdes i också för syns skull haha. Fuck off


puss


Woop woop thats the sound of da police Woop woop

2010-10-13 @ 14:49:10
Gaaah kommer få sittsår på rumpan haha, det är rätt långtråkigt att sitta här hela dagarna men lär mig mer och mer för varje dag om kommunen så det börjar bli lite lättare nu iaf :)
sen blir det hem och städa undan lite för jag får besök av lite familj :) Mysigt tycker jag <3 Sen blev jag rådd att gå och och springa eller något för att rensa mina tankar så det ska jag nog göra om Jannike är hemma när kiddow gått och lagt sig.

Borden:

Äta nyttigare (och inte bara i en dag)

Fixa naglarna, dom ser för täääskiga ut och dessutm så har en gått av

Fixa ögonbrynen innan mc donalds växer fram i pannan

Sola, innan jag ser ut som mig sj. :P

Köpa nya möbler till mitt rum, skrivbord, tvättkorg, överkast, kuddar, tavlor:) resten av lägenheten får vara, har Ändå tappat min rösträtt där

köpa nya skor, mina förra vinterskor är alldeles för utslitna, inte för att jag behöver en ursäkt till att köpa nya skor :P

Köpa täckjacka och täckbyxor till kiddow också

Sälja kattungar

Den här listan kan bli hur lång som helst men nu vill jag inte fundera på borden längre :P

Hur som haver så längtar jag efter min lön :D

Puss


Har nog vaknat på helt fel sida idag

2010-10-13 @ 12:17:25
För idag verkar ingenting gå min väg...

Har ingen som helst kontroll över mina egna grejer för den kontrollen tar folk från mig.. Försöker göra alla nöjda för att slippa tjaffs men då hamnar jag åt sidan och får ingen respekt. Vill ta kiddow och dra nånstans där vi kan vara bara han och jag för det är då vi mår bäst, när ingen försöker ändra på det vi har.

Ja jag är bitter men det blir jag när våra rutiner ändras och tryggheten tas bort, ingenting känns stabilt när jag inte har kontrollen över våra liv. Trött!!

Borde antagligen lagt mig tidigare igår. När lägenhetsbytet är lugnt så kommer jag nog kunna slappna av men så länge så önskar jag att vi bara kunde rymma från verkligheten, synd verkligen att inte livet fungerar så :)

Har börjat äta mycket nyttigare nu för tiden, som sallad och sånt och inte lika mycket färdigmat och sånt men både igår kväll och idag så har jag ätit halvfabrikat i form av blodpuddning och potatisbullar så nu känner jag mig alldeles svullen och illamående, mer sallad i fortsättningen!! Märker nu när jag jobbar hur viktigt det är med bra kost, nej något nyttigare blir det att äta ikväll! Ska tillaga något bra och gömma mig under sängen medans jag äter det :) hoppas dagen imorgon är gladare.

Puss

Oj haha

2010-10-12 @ 15:44:21
Min blogg har dragit in hela två kronor hahaha. Nog om  det!

Sitter på jobbet och har dödligt f´tråkigt för ovanlighetens skull, känner att jag behöver plugga men jag hittade inte det jag letade efter så jag gav upp.. dumt jag vet för när jag kommer hem så är jag för trött för att plugga.. Okej då, nu när jag ser vad jag faktiskt skriver så känner jag att jag får nog ta tag i det ändå...Men självklart, då börjar telefonen ringa som aldrig förr :P herreguuuuuuud!!

Jaja nog nu. Köpte nya gardiner igår hihi, åkte hela vägen till globen centrum med wifey och kiddow för att få tag på dom, det var trevligt fast nu när jag har så fina gardiner så måste jag ju ha matchande kuddar haha vilket problem va, ni hör ju vilket jobbigt liv jag har just nu :P Nej jag ska sluta klaga, är nog gammal vana men just nu så har jag det faktiskt riktigt bra, jag har heltidsjobb året ut, jag bor med världens bästa roomie och min fina kid. har min fina katt hemma igen och hennes söta med asjobbiga ungar (Någon som vill ha en föresten?)

AJA BLA BLABLABLABLBSLABLBALBA jag lessna. puss

Yo hello there!

2010-10-11 @ 15:18:54
ÖH!

Hej thihi, sitter på jobbet och det är inte alls speciellt roligt idag, trots att jag är pigg idag. Har varit så många högljudda som ringt så jag har jätteont i öronen :/
Plus att frugan gjorde mat igår som jag skulle haft som lunchlåda på jobbet men vi va så många och så glupska allihopa så allt åts upp och jag fick äta en scones och en halv avocado till lunch så är hungrig och bitter haha.

Men vi har fått det så himla fint hemma nu, Jinx och jag runt och är alldeles glada för att det är så fiiiint :) Kiddow blev också jätteglad för sitt nya rum <3 Jinx köpte nya blommor igår och jag ska köpa gardiner idag till köket och mitt rum :) thihi

Just ja! Eftersom att folk aldrig kan lämna tillbaka pengar dom lånar av mig så blev jag pank och var tvungen att låna pengar av min morbror. Fast på ett vilkor då haha, en lärling ska få pierca mig i näsan.. Inte för att jag inte litar på lärlingen, tror att hon är grym men jag vill verkligen inte ha hål i näsan. Hahah men så blir det idag i alla fall! :P

Aja det var dagens update. Puss!

Rasist mothafucker

2010-10-08 @ 09:41:19
Palla håna folk för att deras svenska inte är den bästa. Som om det vore lätt att lära sig ett nytt språk utan brytning? Och sen grammatik och stavning när man kanske inte ens är van vid samma bokstäver. Så jävla dumt att öppna käften och klaga på dom och härma dom med en röst full av hån och avsmak. Jävla idioter.


Kom upp idag också, helt otroligt. Exet ringde igår och sa att hans pappa som skulle hjälpa oss med flytten har blivit sjuk. Det sög för nu har vi ingen bilskjuts, bara massa tunga möbler som inte går in i hissen... Alltid ska det vara nånting som inte går som det ska, såklart.

Aja på ett eller annat sätt så löser det sig och på söndag sitter vi på en ny balkong och tar en morgoncigg och dricker kaffe <3

Asså..

2010-10-07 @ 13:43:28
Shit vad segt det är att sitta här. Folk bara ringer och skäller på en, man måste verkligen ha ett starkt psyke för att jobba på ett sånt här ställe...Förstår faktiskt inte varför folk är så elaka och respektlösa. Patetiskt. Lönen är INTE värt detta arbete. Men nuvarande lön är ju inte allt så det är bara att hålla ut. Tur att jag har min blogg att avreagera mig på så jag kan få bli på lite bättre humör :P

Hej

2010-10-07 @ 08:23:31

Gick faktiskt upp i tid idag till jobbet, helt otroligt! (Kan ju bero på att kattungarna attackerade mina fötter så jag vaknade) Men shit vad kallt det börjar bli på morgonen nu, helt mörkt ute är det när klockan ringer också, dags att köpa ny vinterjacka? Och kanske en lampa för den delen också... Jinx och jag va i nya lägenheten igår också och tittade och planerade lite, vi flyttar ju på lördag. Det ska bli så otroligt skönt med mer utrymme och den är så himla fin och fräsh! Närmare tunnelbanan är den också och man slipper gå upp för en jobbigt backe när man ska hem :) Tror att det kommer bli jättefint där när vi kommit i ordning, är lite orolig över hur vi ska hinna packa bara eftersom jag jobbar hela dagarna nu, snart är det klart iaf och jag är glad:)

Nu ska jag nog försöka ta tag i att plugga lite också innan det blir för många samtal att ta emot.

Puss!


RSS 2.0