Stephanie Ingenframförhållning Eriksson

2012-01-28 @ 11:01:37
Eller kanske Stephanie Efterklok Eriksson? Stephanie Sistaminuten Eriksson går också bra.
Vad jag försöker komma fram till är att jag är efterbliven. Idag ska hela lägenheten packas ihop, jag har ordnat barnvakt för att på onsdag går första flyttlasset och på lördag ska det vbara klart. Och som heltidsarbetare och ensamstående småbarnsförälder kände jag att jag behövde vara lite smart och packa allt helgen innan MEN med hjärnan som gud glömde så har ju inte jag ordnat några flyttkartonger... Har jag ens rätt att leva med den hjärnan? Det vet jag inte men jag ska göra mitt bästa för att gottgöra universum... Tänkte att med all denna stress i huvudet nu så sätter jag mig ner och bloggar istället. Och kollar facebook såklart!
Fick iaf ett hemligt tips om att man kunde köpa flyttkartonger på claes ohlsson men det innebär att jag måste byta om från min pyjamas som jag längtat hela veckan efter att ha och det förstör verkligen HELA min lördag.. Och så har jag ju såklart slutat röka på det här. Jaghatarmittliv.se
FAST sen jag gick upp i morse så har jag faktiskt inte känt mig röksugen alls! Fast det kommer väl med första tårarna när jag återigen inser att man inte kan flytta utan flyttkartonger. Vi får se :)
Känns som att det enda just nu som gör livet värt att leva är kaffe och sånt har jag massor av så jag kanske överlever den här dagen också, vi får se det med. Puss!

12-01-26

2012-01-26 @ 21:18:04
Jag ska flytta.
Dagen som jag väntat på, längtat efter, kämpat för i över 3 år är äntligen här... Skrev kontraktet idag och på onsdag börjar vi flytta över alla grejer. Jag är så sjukt glad över det här. En trea blev det med ett fint litet kök där man faktiskt får plats att sitta och äta. Ett litet sovrum och ett stort. Kiddow får det stora såklart =)
Grymt!!
Och vet ni mer? :D Idag är tredje dagen som rökfri! Får se hur länge jag klarar det den här gången.. Sist klarade jag 5 dagar och det var ju bara pinsamt... Men denna gång så har jag laddat upp med el-cogg från oddwolf (cp-dyra), nikotintuggummin och så fick jag nikotintsugtabletter av en kollega så jag ska verkigen försöka! Har redan börjat känna hur äckligt det faktiskt luktar med rök. Men absar som fan... Men vi får se :)
Det kändes som en bra grej att sluta i samband med att jag flyttar..
Känns som att det här året börjar extremt bra. Har hittat nya (fler) vänner, ny lägenhet, ny kille, slutat röka (än så länge), har ett jobb där jag trivs (iaf till den 3/2) Så just nu så flyter allt på och jag är hur glad som helst :)
Kiddow pratar hur mycket som helst nu och han säger att han älskar mig (<3) Han är glad som vanligt och extremt busig, som vanligt...
Fast nu ringde telefonen så hej så länge <3 Puss!

RSS 2.0