Alla vi som snyter oss i 500-lappar idag!!

2011-03-25 @ 10:35:46
Hej ni andra.

Fan vad det blåser idag MEN DET ÄR HELG! äntligen.. Som jag har längtat efter att få slippa gå upp och stressa kl 6 för att hinna till jobbet. Jobb är såååå 2010...

Fast helg betyder inte lugnt i min värld, har varenda liten minut uppbokad och om jag har tur så blir det sovmorgon lördag eller söndag, åtminstone till kl 8 iaf :)

Har ni tänkt på att det finns alldeles för mycket måsten, man måste gå upp man måste klä på sig, man måste borsta tänderna, man måste dricka kaffe, man måste lämna på dagis man måste gå till jobbet och tydligen måste man komma i tid, sen måste man sköta sitt jobb man måste hinna med bussen från jobbet, sen måste man hämta på dagis, man måste handla, barnet måste protestera och vråla i kön och folk måste ge dömmande blickar för att man har mage att ta med sig sitt barn till affären. Men jag måste? Sen måste man laga mat, måste diska, måste göra matlåda, måste städa, måste lägga barnet, måste se det där programmet men måste plugga, måste lägga sig tidigt måste göra samma sak varje dag... Tror ni ja behöver semester eller...

Men vad skulle hända om jag sket i alla måsten? Ge fan i att klä på mig, vägra dricka kaffe på bussen, jag tar en tequila! Komma sent till jobbet, sätta fötterna på bordet och skita i att jobba, missa 5 bussar med flit på vägen hem bara för att komma försent till dagis, föresten handla innan också och sparka dom som hade klagat annars, hämta barnet vid typ 8 på dagis, strunta i att laga mat utan trycker i oss varsin godispåse istället, låta disken stå framme för alltid, låta damråttorna försvinna av sig själva för att det är för stökigt, hålla barnet vaken hela natten, se något tråkigt program som man inte måste se, skita i plugget och låta bli att gå och lägga sig, så man kan försova sig dagen efter också.

Okej efter att skrivit ner detta och läst det så har jag kommit fram till att jag kör på med mina vanliga rutiner och längtar till helgen istället.. Vad misslyckad man är utan sina måsten, är det därför man måste? Eller är det egentligen frivilligt? Man vill ju inte bli en sån som bor inneboende, blir sparkad från jobbet, failar skolan, förlorar vårdnaden, skuldsätter sig till tusen sen skiter i alla sina vänner och familj som man ändå utnytthat sönder för att sitta på en bänk och få dricka öl utan massa måsten..

Nej nu måste jag fortsätta jobba för jag MÅSTE få min lön för ja bara måste dra till ikea.

Nu måste jag dra.


Lite tips och råd!

2011-03-21 @ 13:40:44
Hej igen! Eftersom att så många av er är efterblivna och jag är så smart så tänkte jag dela med mig lite av min visdom och smarta tips!

Närrå! Men jag har tänkt på det där med matsex (har även diskuterat detta flitigt med ett flertal någorlunda sexuellt aktiva människor) Och jag kan inte hjälpa att undra om det där med spraygrädde över varandra? Säkert jättesexigt! Men sen då när man sprayat ner varandra från top till tå med spraygrädde och ätit up det, borde man inte hamna i brutal matkoma då? Hur orkar folk ligga på det? Och om dom nu orkar, får dom inte håll? Sen om jag ska vara riktigt ärlig nu så vet jag faktiskt inte riktigt hur det där med annat matsex går till, som Björn Gustavsson sjunger i "lyssna till mitt hjärta" att dom ska micra grönsaker som dom kan dippa i varann.. iuu? But whatever floats your boat right? Eller om den ena äter medans den andra dunkar på? Det lär ju inte vara så attraktivt att kolla på någon som försöker äta samtidigt och får mat över hela sig?

Okej, min slutsats lyder: Sluta ha matsex era perversa jävlar det är fel och ni som gillar det, känner fel!

Nu till den utlovade visdommen, här är en översättning för er som inte är så lyhörda.

"Nej"-Kanske

"Kanske"-Ja

"Ska vi se på film?"- Ska vi ligga?

"Du är en jättefin kille/tjej!" - Du är en tönt

"Eh, asså det här har aldrig hänt förut!" - Fan, jag fick inte upp den idag heller, jag är ingen riktigt man :(

"Vad stor den är!" - Den är medel men du verkar ha dåligt självförtroende så ja säger nåt snällt

"Vad hette din kompis?" - Wow, din kompis va mycket snyggare än du

Dagen efter

"Jag ringer dig!" - Ring inte mig, jag ringer dig

"Asså jag brukar aldrig göra såhär i vanliga fall thihi.." - Wow i vanliga fall lyckas jag bara dra hem riktigt fula men du såg ju faktiskt helt okej ut!

"Du va den bästa jag har haft!" - Du va den bästa jag har haft idag!

"Här, skriv in ditt nummer" - Jag kommer fan inte ihåg ditt namn

"Just ja, det är lördag, jag har skitmycket att göra idag" - Kan du gå hem och inse att du var ett misstag?

När man gör slut

"Jag tycker att vi borde ha en liten pause" - Jag vill ligga med andra

"Det är inte du, det är jag" - Det är du, inte jag

"Jag hoppas att vi kan fortsätta vara vänner ändå." - Jag hopas att vi kan fortsätta ligga ändå?

"Säg någonting!" - Jag vill ha bråk

"Det känns som att vi är mer kompisar än ett par" - Jag har tröttnat på att ligga med dig


Har många fler men jag har faktiskt ett riktigt jobb att sköta!
Rätta mig om jag har fel...

Puss ;)









Ja det är sant

2011-03-21 @ 10:27:20

En tablettask är en ask i kartong som innehåller godistabletter. Askarna är oftast små och innehållet brukar väga omkring 25 gram. På många askar står det "öppnas här" på en liten flik som skall tryckas in för att man ska kunna öppna locket på asken. Exempel på tablettaskar är Zoo, Fruxo och Pimpim (hallonbåtar). Tablettaskar säljs löst, men ingår även i olika mixade godispåsar.


Måndag den 21 mars

2011-03-21 @ 10:18:53
Sitter för mig själv på jobbet, äter tablettaskar och undrar varför jag är så mobbad.

^^

Har varit hemma med kiddow och knappt gått utanför dörren på en vecka, har varit huuur mysigt som helst men nu känns det faktiskt lite skönt att vara tillbaka på jobbet så man kan få känna sig lite viktig. Det känns ju bra att vara hemma med lillkillen så vi kan leka och få komma närmare varandra men efter ca en vecka så märker man att han börjar tröttna på mammas tjat och längta till sina kompisar på dagis och jag börjar lessna på att dricka kaffe framför tvn och mitt numera löjligt välstädade hem.

Märkte föresten idag när jag gick upp sådär äckligt tidigt som man gör när man jobbar att solen redan va uppe kl 6, helt underbart! Det blir man absolut piggare av på morgonen. Våren är den absolut bästa årstiden enligt mig <3 Peace


Hej på er :)

2011-03-16 @ 11:01:04
Mitt liv är uppochner, mitt huvud känns utochin och mina tankar går framochtillbaka.. Jag tänker för mycket, fast då och då så tänker jag för lite. Jag va dum, han va dum, hon va dom, alla är dumma. Ser ni? Förvirrad...

Dom senaste dagarna har inte varit dom bästa i mitt liv direkt och jag har inte kunnat sova på nätterna, men det blir nog bättre snart..

Kiddow har varit ett drömbarn dom senaste dagarna, han har varit så lugn och snäll och inte alls lika trotsig som han brukar. Verkligen skönt. Ungen som brukar vara snålast i hela världen med sina pussar började gråta igår när han trodde att han inte skulle få några godnattpussar <3 Han är så hiiiiimla söt!!
Är rätt nere just nu för det har varit mycket knas men den här ungen får mig att le hela tiden ändå, han e så rolig.
Vi stannade hemma från jobb och dagis idag för Kiddow hostade så hemskt imorse och kändes varm, så det blir mys och städdag, kan behövas :P

Nu springer Kid fram och tillbaka i vardagsrummet med sin gå-vagn, tur att man bor så stort när man har en unge med så mycket energi, fattar inte hur han orkar. Han är verkligen aldrig stilla :P Saknade verkligen min plutt i helgen, så va tvungen att skriva lite om honom :) <3

Puss

 Älskade unge <3

Jag har tänkt...

2011-03-11 @ 11:34:37

Jag har tänkt på vad alla människor ljuger hela tiden, oftast om småsaker som dom kanske inte tycker att det är så farligt att ljuga om men för vissa människor så kan det rubba ett förtroende helt och hållet. Jag har upptäckt flera ggr att mina vänner och min pojkvän ljuger för mig, ofta om småsaker som sagt men det gör mig ändå förbannad när jag vet att dom ljuger mig rakt upp i ansiktet. Jag brukar dock sällan säga något men jag brukar försöka förstå varför han eller hon sa just så när hela sanningen faktiskt inte hade varit så farlig, med en liten liten onödig lögn så rubbas ju förtroendet och jag blir sur. Inte för att jag tror att det bara är mig dom ljuger för eller att det bara är jag som blir sur men jag undrar ändå varför folk väljer att göra så..

Faaast (detta är en pik) när jag undrar om jag ser tjock ut så är det okej att ljuga, eller om det var för mycket salt i maten eller om jag går konstigt eller råkar ha världens största finne på näsan... Men inte om vem du var med den där kvällen, eller vad du sa om mig bakom ryggen.. Sånt gör mig rätt ledsen...Fast mest förbannad.. Jag ljuger inte mycket, antagligen mest för att jag är så dålig på det men också för att jag får så dåligt samvete efteråt om någon skulle gå på min lögn.

Folk pratar om "vita lögner" men vilka lögner är egentligen "vita"? Dom som  används för att man inte vill såra någon, såsom "Nej din rumpa ser absolut inte tjock ut i dom där" eller "nej farmor jag skulle aldrig börja röka!" "Nej alltså jag sov på soffan, inget hände och hans flickvän var där...." Men vilka lögner är i så fall "svarta" lögner som inte är okej?

Det är frågan....
Puss ;)


Hej

2011-03-09 @ 12:06:46
Har precis tryckt i mig lövbiff med potatiskroketter, avocado, kräftstjärtar och vindruvor. And guess what,  jag är inte ens lite mätt haha.
Ledig från jobbet idag, har inte mått så bra på senaste.Spydde t.o.m igårkväll :( Så jag tycker extremt synd om mig själv just nu. Tobbe sa att jagskulle vila och att han skulle städa här när han kommer hem från jobbet... Blir nästan så rörd så jag gråter lite.. Han e fin  han:)

Nä jag orkar faktiskt inte skriva mer just nu. Både mellanslagstangenten och N-tangenten är borta på min bärbara, man blir bara frustrerad.

Så puss puss

Förhållande

2011-03-08 @ 11:08:07
Tycker att det är lite intressant att jag fortfarande har flera läsare varje dag trots att det senaste inlägget uppdaterades den 21 januari.. Men det är väl positivt? Jag är egentligen inte så förvånad för jag vet ju själv vilken inttressant person jag är.

Vet ni vad min största skräck är? Att kvävas till döds...
Allt som har med kvävning att göra, vatten, trånga utrymmen, att någon håller mig för hårt eller att jag inte kan röra mig. Är det då så konstigt att jag tar avstånd när något sånt händer? Vem skulle inte springa då?

Förhållande. Appropå instängd haha.
Förhållande måste ju vara jordens mest komplicerade tillstånd. Helt plötsligt går man från att vara en fri människa till att vara någon annans, man har hela tiden någon annan att tänka på och alla ens val måste diskuteras innan dom görs. Man måste vara noggran med att inte såra sin partner och självklart inte röra någon annan, då är man ju otrogen! Lyssna på hur det låter egentligen... Men det är ett litet pris att betala för kärleken, för att ha någon vid sin sida som älskar en och hjälper en och som man kan äga tillbaks! För det är väl det de handlar om? Att få äga varandra, kalla sin partner för "min"? Annars skulle man väl älska sin partner som man älskar sina vänner och sin familj och alla kraven på ens levnadssätt skulle lätta. Vilken hippie man blivit :p

Nä nu går jag

RSS 2.0